Anvelope de vara Zeetex

Anvelope de vara Zeetex

Compania chineza Zeetex a fost infiintata in 1986 si a fost specializata initial in deservirea transportului public si marfar. In afara de pneuri auto, producatorul chinez este implicat in fabricarea de lubrifianti si aditivi sintetici pentru benzina. De la inceputul activitatii sale, Zeetex este un jucator important in domeniul cercetarii si dezvoltarii uleiurilor auto de inalta calitate. Primele anvelope Zeetex au fost introduse in 1992 si in prezent, producatorul a reusit sa ocupe o nisa importanta pe piata din China castigand reputatia unui producator de incredere. Linia de productie a anvelopelor include pneuri de iarna si vara Zeetex, care au caracteristici functionale excelente si un cost avantajos.

Cauciucuri de vara Zeetex are un protector puternic, cu canale speciale de drenaj, care asigura o conducere sigura si eficienta pe drumuri umede. Acest lucru permite cauciucului sa-si mentina o stabilitate inalta in vremea ploioasa si, prin urmare, sa creasca siguranta soferului si a pasagerilor. La dezvoltarea modelului benzii de rulare, se folosesc tehnologii computerizate moderne, care permit pneurilor de vara Zeetex sa se adapteze cat mai mult posibil la orice conditii rutiere si meteorologice. Structura originala si modelul benzii de rulare permit atingerea unui risc minim de acvaplanare. Cumpara anvelope Zeetex in Moldova, la un pret accesibil, cu garantie de la producator in magazinul online Autoshina.md. Beneficiaza astazi de o livrare rapida in toata tara.

Anvelope de vara Zeetex preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Zeetex ZT1000 660 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Zeetex?

Costul cauciucurilor de vara Zeetex se ia in considerare de la 660 MDL si ajunge pana la 660 MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice produs pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Zeetex?

Daca doriti sa selectionati in mod optimpneurile de vara potrivite Zeetex de dimensiunea adecvat care corespund vehiculului dvs., acordati atentie la filtru de pe aceasta pagina. in campurile libere selectati dimensiunea corecta ( inaltimea, raza si latimea ) anvelopei si a producatorului . Astfel va fi disponibil catalogul intrega de anvelope disponibile impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt in stoc numai anvelope originale de lamarci vestiti . Astfel orice alegere facuta va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se inlocuiesc cauciucurile cu cele de vara?

In Moldova nu este desemnat o data exacta de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Zeetex?

in caz ca dvs. vreti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Zeetex, in asa situatie va sfatuim sa analizati marcile date :
Kapsen
General Tire
Michelin