Anvelope de iarna Viatti

Anvelope de iarna Viatti

Cauciucuri de iarna Viatti sunt create in Rusia la complexul de anvelope Nizhnekamsk, alcatuit din doua fabrici cu un centru de cercetare si un teren de testare. «Nizhnekamskshina» - este una dintre putinele intreprinderi rusesti in care productia se desfasoara pe echipamente complexe europene moderne, cu participarea specialistilor italieni si germani. In plus, expertii lucreaza in mod regulat la introducerea noilor tehnologii in procesul de fabricare a pneurilor. Astazi, pneurile Viatti pentru autoturisme, crossover-uri si SUV-uri sunt exportate pe pietele din Europa Centrala si de Est. Modelele de iarna ale acestei companii fata de ceilalti consta in compozitia speciala a cauciucului, drept rezultat, chiar si atunci cand ingheturile sunt severe, ele pastreaza invariabil elasticitatea.

Linia de produse include modele cu crampoane si anvelope fara crampoane, proiectate pentru a fi utilizate pe o varietate de vehicule. Unele modele de anvelope constau dintr-o pereche de straturi de cauciuc si au proprietati chimice speciale ale peretelui lateral, ceea ce le permite sa fie perfect stabile pe sectiuni dificile ale drumului si in pante abrupte. Anvelopele de iarna Viatti au proprietati bune de tractiune si de rulare iar in ultimii ani, au fost imbunatatite semnificativ proprietatile de franare. Durabilitatea si siguranta in timpul deplasarii in conditii de iarna sunt asigurate datorita calitatii pneurilor, confirmata de diverse certificate internationale de calitate. Puteti cumpara anvelope de iarna Viatti in Moldova, la preturi excelente si cu livrare in intreaga tara in Autoshina.md. Specialistii magazinului online ofera o gama larga de produse si sfaturi profesionale care va vor ajuta sa alegeti cele mai bune pneuri pentru masina dvs.

Anvelope de iarna Viatti preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Viatti Brina 584 MDL
Viatti Strada Asimmetrico V-130 530 MDL
Viatti V-521 680 MDL
Viatti Bosco A/T 836 MDL
Viatti Vettore Brina V-525 999 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Viatti?

Pretul cauciucurilor de iarna Viatti initiaza cu 445 MDL si anunge la 2741 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina pneurile de iarna?

In RM nu exista data exacta de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu codicele daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Viatti?

Pentru a selecta corect cele mai potrivite pneuri de iarna Viatti utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de filtrare gasiti adecvatele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a pneurilor si a producatorului. Dupa aceea se va afisa catalogul deplina de anvelope disponibile cu garantia. Toate marfurile de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice articol cumparat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna Viatti?

in cazul ca solicitati o inlocuire a pneurilor Viatti, in situatia data sfatuim sa va uitati la
Starmaxx
GoldenTyre
Gripmax