Anvelope de vara Viatti

Anvelope de vara Viatti

Cauciucuri Viatti de inalta calitate, reprezinta segmentul de pret mediu pe piata si sunt fabricate in Federatia Rusa la uzina din Nizhnekamskshina, care este detinuta de compania «Tatneft-Neftekhim LLC». Aceasta este cea mai mare intreprindere a industriei de anvelope, care ocupa o pozitie de lider printre producatorii din tarile CSI si Rusia. Nizhnekamskshina este primul furnizor de pe piata din Europa de Est care a omologat anvelopele la fabricile de automobile: «Skoda», «Fiat» si «Volkswagen». Anvelopele Viatti sunt produse cu participarea expertilor straini, cu cele mai recente echipamente, pentru a respecta standardele europene de calitate si siguranta. Pentru prima oara, anvelopele Viatti au fost prezentate la expozitia internationala in 2010.

In productia cauciucului de vara, «Viatti» foloseste o tehnologie moderna, care permite obtinerea unor produse de inalta calitate. Anvelopele de vara sunt caracterizate prin durabilitate, functionare excelenta si proprietati performante de aderenta. Structurile de cauciuc sunt proiectate intr-un centru de cercetare si dezvoltare detinut de companie, care ii permite sa produca anvelope care respecta standardele internationale de calitate si siguranta. Puteti cumpara anvelope in Moldova in magazinul online Autoshina.md la un pret accesibil si cu livrare in toata tara. Consultarile profesionale, o gama larga de produse, o politica de pret orientata spre client si garantiile producatorului reprezinta avantajele serviciului nostru, de care puteti profita, chiar astazi. Autoshina.md – cele mai bune produse pentru automobilul tau.

Anvelope de vara Viatti preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Viatti Strada Asimmetrico V-130 530 MDL
Viatti Strada Asimmetrico 677 MDL
Viatti Bosco A/T 836 MDL
Viatti Bosco H/T (V-238) 842 MDL
Viatti R16 100H 1045 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de vara Viatti?

Costul anvelopelor de vara Viatti se ia in considerare cu 445 MDL si atinge 2741 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Viatti?

Daca doriti sa selectionati in mod optimcele mai bune cauciucuri de vara Viatti pentru sezonul corect care sunt necesare masinii dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina actuala. in fereastra de selectie marcati dimensiunea necesara ( raza, latimea, inaltimea ) anvelopei si a producatorului . Apoi va fi afisat catalogul totala de pneuri disponibile impreuna cu costul . in magazinul nostru sunt in stoc numai anvelope originale de la producatori vestiti . Prin urmare orice alegere facuta va va servi pe mai multe sezoane .

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Republica Moldova nu exista o data de incepere de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei devine mai mare +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Viatti?

in cazul in care dvs. vreti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Viatti, atunci este recomandat sa evidentiati marcile date :
Vredestein
Rosava
Premiorri