Anvelope Viatti all season

Anvelope all season Viatti

Pneurile pentru toate anotimpurile Viatti, la fel alte tipuri de cauciucuri, intra in productia producatorului rusesc «Nizhnekamskshina». Procesul de productie a cauciucurilor are loc prin intermediul celor mai performante echipamente de productie. Astfel, sunt produse anvelope care sunt conforme cu toate normele mondiale de calitate. Brandul Viatti din Rusia a fost fondat in 2009 si la momentul actual, vinde pneuri in peste 20 de tari din Europa Centrala si de Est. Strategia corecta pentru organizare a procesului de productie, precum si studiul detaliat a particularitatilor pietei au oferit posibilitatea producatorului din Rusia sa devina unul din liderii in industria de cauciucuri.

Anvelopele pentru toate sezoanele de la compania Viatti se manifesta prin proprietati senzationale de aderenta pe portiuni de drum uscat si umed. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile reliefate - sunt principalele motive datorita carora cauciucurile Viatti obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Spectrul de cauciucuri All-Season ale brandului din Rusia cuprinde cele mai diverse modele pentru a fi folosite in orice conditii meteorologice pe automobile simple, vehicule de transport, cit si pe Crossovere. Va oferim posibilitatea de a cumpara anvelope Viatti All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la preturi ieftine, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Viatti all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Viatti Bosco A/T 836 MDL
Viatti НК 237 R16 1190 MDL
Viatti Vettore Brina V-525 999 MDL

❓ Cat costa anvelopele pentru toate anotimpurile Viatti?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Viatti initiaza cu 445 MDL si ajunge la 2741 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul pneurilor all-season Viatti?

Valorile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
multifunctionalitate.
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru variate spectre de temperatura in comparatie cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt semnificativ mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Viatti?

Ca sa, Daca doriti sa selectati in mod optim anvelope ideale pentru toate anotimpurile Viatti cu raza adecvat/-a care coincid masinii dvs., gasiti functia de selectie pe pagina curenta . in bara de cautare marcati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) necesare cauciuc si marca. Dupa aceea va fi afisat lista complet de cauciucuri in stoc cu pretul . in magazinul nostru sunt de vanzare numai produse originale de la marci vestiti . Prin urmare orice achizitie facuta va va incanta pe o durata indelungata de timp .