Anvelope de vara 265/55 R18

Magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina propune cauciucuri de vara 265/55 R18 la pret de la 0 mdl.Mai departe este prezentat repertoriul detaliat de cauciucuri de vara, din care veti putea procura anvelope potrivite.

Pneuri 265/55 R18

Cautarea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o intrebare anevoioasa chiar si pentru conducatorii de masina cu cu un stagiu de multi ani. Pe motiv de a face mult mai facil pentru dumeavoastra alegerea, noi va prezentam o lista formata de anvelope dupa parametri esentiali, care sunt in armonie ideala pentru vehiculul dvs. auto. Anvelopele cu dimensiunea 265/55 R18 se raporta la urmatoarele modele auto:

Dodge Durango , Isuzu D-Max II

In magazinul nostru Autoshina dvs. puteti sa vizualizati fotografiile, sa analizati preturile si reputatia, sa examinati comentariile cumparatorilor, cu scopul de a alege cele mai bune cauciucuri pentru masina. Daca puneti la indoiala dimensiunile pneurilor dumneavoastra - contactati echipa noastra. Specialistii nostri neindoielnic vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa cumparati de cel mai accesibil cauciuc pentru mijlocul dvs. de transport.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 265/55 R18

Nu corespund cauciucurile pentru automobil de vara 265/55 R18? Asa ceva poate iesi, drept de aceea fabricantii si enumera in recomandari citeva variante de dimensiuni. Noi am colectat pentru dumneavoastra cauciucuri auto cu un diametru diferit.

265/55 R15 , 265/55 R19

Nu este de dorit de utilizat anvelopele de vara in perioada de iarna, deoarece cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte, la care cauciucul se simte foarte bine si ramine moale, iarna cauciucul devine tare si pierde specificitatile sale.

Nu se potriveste sezonul?

Selectati anvelope de iarna 265/55 R18

Cum de realizat comanda pe site-ul magazinului de anvelope ?

  • Gasiti in catalogul de anvelope pentru automobile cu dimensiunile 265/55 R18 anvelopele care va intereseaza;
  • Asigurati-va de disponibilitatea produsului care v-a marcat interes;
  • Indicati informatiile necesare la inregistrarea comenzii.

Avantajele procurarii pneurilor in online magazinul de produdse pentru masina Autoshina

  • Livrarea gratuita a pneurilor auto in orice regiune populata a Moldovei;
  • Posibilitatea de a utiliza serviciile vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectiune mare de anvelope auto si accesorii cu garantie de la firmele producatoare si cu o garantie marita chiar de la magazin автошина.мд;
  • Reduceri permanente la depozitarea sezoniera a anvelopelor si vulcanizare mobila la inregistrarea comenzii pentru anvelope si preturi corespunzatoare.

Selectia anvelopelor pentru masina — o sarcina extrem de grea. In caz ca la dumneavoastra s-au iscat greutati la alegerea anvelopelor pentru autovehicul — apelati managerii nostri. Internet magazinul nostru realizeaza furnizarea pneurilor in orice zona din Republica Moldova. Toate detaliile despre preturi la furnizare in diferite zone ale RM, este posibil de cointeresat, apelind managerii nostri dupa tel: ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 265/55 R18 cu livrare?

Puteti cumpara pneuri pentru vara 265/55 R18 pe site-ul Autoshina.md. Oferim un sortiment bogat de cauciucuri de vara 265/55 R18 la un cost accesibil in orasul Chisinau. Magazinul nostru ofera livrare gratuita in toata Republica Moldova pentru toate produsele comandate.

❓ Cat costa anvelopele de vara 265/55 R18 in Chisinau?

Pretul pentru cauciucuri de vara 265/55 R18 este de MDL lei.Sa va decideti cu alegerea va vor ajuta consultantii nostri cu experienta, pentru a primi o consultatie scrieti in chat sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine pneuri auto de vara 265/55 R18?