Anvelope de iarna Fulda

Dorinta de a cumpara anvelope de iarna Fulda te-a adus pe pagina noastra? Inseamna ca ai avut noroc, deoarece in magazinul online Autoshina este prezentata o gama bogata de produse pentru diverse vehicule. Luind in considerare asortimentul larg, clientul v-a putea alege ce-a mai optimala varianta de cauciucuri de iarna Fulda. Si daca aveti intrebari, puteti contacta intotdeauna managerii nostri si beneficiati o de o consultatie de nivel calificat. Datorita serviciului unic si livrarii rapide in Chisinau, Moldova, a cumpara anvelope de Iarna Fulda este acum mai usor ca niciodata. Ramane doar sa gasim modelul cel mai atractiv.

⏬ Pret minimde la 687 lei
⏫ Pret maximpina la 2550 lei
❄️ SezonIarna
⚙️ TipCrampoane, frictionare
✅ TaraFinlanda
✈️ Livrarea gratuita|LivrareDa, in toata Moldova
⚡ RidicareaEste
⭐ GarantieEste
☎️ Telefon+373 60 570 007

Anvelope de iarna Fulda

De avem nevoie de anvelope noi Iarna?

Anvelopele pentru vreme rece sunt concepute pentru a asigura tractiunea si controlul mai avansat in timpul lunilor de zapada. Niciun sofer nu-si doreste sa ramina blocat la o anumita panta sau sa nu poata porni la drum din cauza ghetusului pe drumuri. Ele sunt, de asemenea, o cerinta legitima in unele state europene, adica folosirea acestora este reglementata de documente legale. Cu toate acestea, un set de anvelope de iarna Fulda sunt o alegere destul de rezonabila, chiar daca vremea afara este relativ usoara, fiindca totusi, in tara noastra instabilitatea vremii e comuna iar orice sofer trebuie sa fie asigurat in acest sens. De aceea, majoritatea pasionatilor de masini incearca sa cumpere in avans anvelope de iarna comandind in magazinul nostru online Autoshina.

Avantaje brand-ului Fulda

Fulda este o companie germana fondata in 1900. Astfel intelegem ca Fulda de mai bine de un secol se ocupa cu productia de cauciucuri. Iar o asemenea ”rezistenta” pe piata germana competitiva, spune despre ceva. Aceasta sugereaza calitate inalta a anvelopelor si inclusiv, o conducere mai sigura pe vreme rece. Anvelopele de iarna Fulda sunt fabricate dintr-un compus special de silicon, proiectat pentru a creste performanta cauciucului la temperaturi sub zero. De asemenea, acest material faciliteaza pornirea, oprirea si controlul vehiculului pe drumuri alunecoase.

Spatiile aditionale ale benzii de rulare asigura tractiunea mai eficienta a anvelopei. Un profil special al cauciucului respinge excelent zapada, gheata si apa. Iata de ce un set de anvelope - iarna Fulda sunt o optiune ideala pentru climatul nostru, si de asemenea datorita Autoshina, acum ele sunt si accesibile.
Pentru a obtine anvelope de iarna Fulda tot ce trebuie sa faceti, este sa alegeti un model potrivit cu specificatiile masinii dvs, sa realizati comanda online si doar sa asteptati livrarea rapida si comoda, pina la domiciliul dvs. Daca aveti careva intrebari specifice sunati! Managerii nostri va vor oferi consiliere calificata si va vor ajuta in alegerea celei mai bune variante pentru dvs.

Anvelope de iarna Fulda preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Fulda Kristall Montero 3 694 MDL
Fulda Kristall Control HP 917 MDL
Fulda Kristall Supremo 990 MDL
Fulda Conveo Trac 1185 MDL
Fulda Kristall Control HP2 1198 MDL

❓ Care este costul pneurilor de iarna Fulda?

Costul pentru anvelopele de iarna Fulda initiaza cu 674 MDL si atinge 10709 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In RM nu exista data de incepere de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit regulile daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa inlocuiasca anvelopele de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Fulda?

Pentru ca selectiona cu succes cele mai bune pneuri de iarna Fulda acordati atentia la caseta/-ei de cautare de pe pagina principala . In fereastra de cautare specificati adecvatele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a pneurilor si a producatorului. Astfel se va afisa catalogul completa de anvelope disponibile cu pretul. Toate articolele din magazinul autoshina sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice articol selectat se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Fulda?

in cazul ca cautati o alternativa cauciucului Fulda, in acest caz recomandam sa luati in evidenta aceste companii
SilverStone
Toyo
Nankang