Anvelope de iarna Firenza

Anvelope de iarna Firenza

Productia in comun a inginerilor japonezi si a designerilor italieni, in fabrici chineze sub numele de marca Firenza a oferit unele din cele mai bune anvelope disponibile pe piata. Primele anvelope au fost lansate in 2007 si timp de 10 ani, expertii au incercat sa imbunatateasca in mod constant linia de productie. Anvelopele auto Firenza sunt concepute pentru autoturisme medii si premium, SUV-uri si crossover-uri. Potrivit mai multor experti din industria pneurilor, se considera ca produsele Firenza reprezinta cel mai bun raport intre pret si calitate. Caracteristicile unice care disting anvelopele Firenza isi au originea in tehnologia de fabricatie. Contururile trapezoidale, sistemul de blocare a zgomotului si aderenta cauciucului — sunt o garantie a durabilitatii si performantei pneurilor.

Anvelopele de iarna Firenza sunt prezentate in linia de productie intr-un numar restrans de modele. Totusi, anvelopele de iarna disponibile sunt foarte potrivite pentru conditiile climatice din Europa Centrala si de Est in timpul sezonului rece. Cateva caracteristici importante disting pneurile de iarna Firenza de modelele similare ale altor marci:

  • Lipsa blocurilor asigura o rulare constanta pe suprafata de contact, o miscare usoara si confortabila.

  • Un numar mare de lamele multidirectionale compenseaza deplin absenta blocurilor de rulare. Acestea ofera caracteristici excelente de aderenta pe drumurile inzapezite sau inghetate.

Puteti cumpara anvelope de iarna Firenza la un pret accesibil in Moldova, in magazinul online Autoshina.md. Livrarea la timp, o echipa profesionista de specialisti, o gama larga de produse si posibilitatea de a achizitie in credit, ofera serviciului Autoshina.md o pozitie de frunte in comercializarea anvelopelor in Moldova.

Anvelope de iarna Firenza preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Firenza?

Costul pentru cauciucurile de iarna Firenza se ia in considerare de la MDL si atinge MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu sunt desemnate data de incepere de substituire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Conform codicele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa reinnoiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Firenza?

Pentru a selecta cu succes cele mai ideale anvelope de iarna Firenza utilizati caseta/-ei de cautare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare selectati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a pneurilor si furnizorului. Acum se va afisa catalogul completa de anvelope disponibile cu costul. Toate pneurile din magazinul autoshina.md au o garantie oficiala. In consecinta orice anvelopa cumparata se va potrivi automobilului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de iarna Firenza?

in caz ca doriti o inlocuire a anvelopelor Firenza, apoi sfatuim sa va uitati la marcile alternative
Apollo
Avon
Kama