Anvelope de vara Firenza

Anvelope de vara Firenza

Astazi, compania desfasoara un proces de diviziune tehnica a productiei in intreprinderi separate, care se vor specializa in diverse ramuri industriale. Unele departemente a intreprinderii vor produce anvelope «Firenza», un alt grup se va specializa in dezvoltarea modelelor noi si in activitati de studiu si cercetare. Din 2007, cand inginerii japonezi si designerii italieni au inceput sa produca anvelope Firenza in fabricile din China, produsele au corespuns rapid necesitatilor si preferintelor pietei. Peste 50 de tari — aceasta este piata de desfacere a brandului. Totusi, compania Firenza nu se opreste aici, introducand in mod constant inovatii in productie si imbunatatind produsele actuale. Aceasta strategie sporeste productia in fiecare an, in special pentru anvelopele de vara, care s-au dovedit a fi un produs de incredere si de inalta calitate.

Anvelope de vara Firenza — sunt produse cu costuri reduse, fiind de inalta calitate si cu performante excelente. Calitatea acestora este confirmata de numeroase certificate internationale. Designul original al pneurilor de vara si utilizarea noilor tehnologii in productia lor au facut posibila obtinerea unor proprietati excelente de aderenta. Anvelopele pentru vara Firenza ofera o manevrabilitate fiabila a masinii, protectie impotriva acvaplanarii, cuplarea puternica si franarea eficienta pe suprafetele umede ale drumului. Chiar si la viteze mari, performanta nu este pierduta, asigurand fiabilitatea, siguranta si confortul miscarii la viteze de pana la 210 km/h. Puteti cumpara anvelope de vara Firenza in Moldova la preturi accesibile, cu o garantie din partea producatorului si cu livrare in intreaga tara in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de vara Firenza preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa cauciucurile de vara Firenza?

Costul anvelopelor de vara Firenza incepe cu MDL si atinge MDL pentru unitate. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Firenza?

Daca doriti sa selectionati in mod optimanvelopele de vara perfecte Firenza de dimensiunea potrivit care se potrivesc vehiculului dvs., gasiti optiunile de selectare de pe aceasta pagina. In fereastra de filtru gasiti dimensiunea adecvata ( latimea, inaltimea, raza ) anvelopei si a producatorului . Dupa aceea va aparea lista completa de anvelope disponibile cu garantie. La noi sunt de vanzare produse originale de la furnizori calificati . In consecinta orice alegere facuta va va servi o multime de timp .

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Moldova nu este desemnat o data de incepere de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de vara Firenza?

in cazul dvs. cautati o alternativa pentru anvelopele de vara Firenza, in acest caz va sfatuim sa acordati atentie acesti producatori :
Atturo
Doublestar
Pirelli