Anvelope Firenza all season

Pneurile pentru toate sezoanele, ca si alte tipuri de anvelope, fac parte din productia producatorului Firenza. Fabricarea anvelopelor are loc cu ajutorul celor mai moderne echipamente de prelucrare industriala de catre inginerii japonezi si designerii italieni. Astfel, sunt create anvelope care sunt congruente cu toate standardele europene de calitate. Compania Firenza din China sa lansat in industria productiei de pneuri in anul 2007 si la moment, comercializeaza pneuri in peste 50 tari din toata lumea. Strategia inedita de planficare a procesului de productie, precum si analiza detaliata a pietei au oferit posibilitatea brandului Firenza sa devina unul din producatorii cheie in industrie.

Anvelopele pentru toate sezoanele create de compania Firenza se caracterizeza prin proprietati senzationale de aderenta pe portiuni de carosabil uscat si umed. Compusul complex din siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile care ies in relief - sunt principalele cauze prin intermediul carora cauciucurile Firenza obtin cele mai eficiente insusiri de exploatare. Asortimentul de anvelope All-Season ale marcii Firenza aduna diferite modele pentru a fi exploatate in orice conditii de vreme pe vehicule usoare, vehicule de transport, cit si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti achizitiona cauciucuri Firenza All-Season in Chisinau in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la costuri ieftine, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope Firenza all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa anvelopele pentru toate anotimpurile Firenza?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Firenza incepe de la MDL si atinge MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele cauciucurilor all-season Firenza?

Valorile esentiale a cauciucurilor pentru toate anotimpurile sunt:
multifunctionalitate.
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru diferite conditii de clima comparativ cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei acestora anvelope 4 anotimpuri ofera nivel de sonoritateredus . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt deosebit mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Firenza?

Pentru a alegeti corect cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Firenza cu raza corect/-a care se potrivesc pentru modelul dvs. de masina, acordati atentie cautarbara de cautare pe pagina actuala . in fereastra de selectie specificati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) necesare cauciuc si producator . Mai departe va fi disponibila catalogul intreg de pneuri in stoc cu pretul . la noi sunt disponibile numai produse originale de la marci mondiali . Astfel orice alegere se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .