Anvelope de iarna Aeolus

Marca Aeolus a aparut in 1965 in China. Compania «Aeolus Tire Co Ltd», care produce pneuri pentru autoturisme sub aceasta marca, detine un complex de productie avansat pentru productia unui cauciuc de inalta calitate. Aproximativ 70% din produse sunt cauciuc pentru camioane, masini agricole si industriale. Compania face parte din 5 cei mai buni producatori de anvelope pentru vehicule marfare, fiind cea mai performanta din China, in acest sens. Noua fabrica a companiei contine aproximativ 1,3 milioane de metri patrati, include propriul centru de cercetare si linii de productie pentru pneuri de diverse dimensiuni. Pneurile de vara si de iarna Aeolus au caracteristici functionale excelente, calitatea careia este confirmata prin prezenta a numeroase certificate internationale.

Structura optima a benzii de rulare a cauciucuri de iarna Aeolus contribuie semnificativ la reducerea zgomotului, la rezistenta termica si curatarea in timp util a zapezii, a solului si noroiului. O buna aderenta pe drumurile cu zapada, manevrabilitatea si controlul autoturismului pe suprafete de drumuri inghetate si o performanta excelenta reprezinta proprietatile pneurilor Aeolus chinezesti care sunt comparabile cu performantele unor marci de renume mondial care produc pneuri pentru exploatare in timpul iernii. Cele mai recente echipamente permit companiei sa ofere produse de inalta calitate care respecta standardele internationale si cerintele individuale ale soferilor. Puteti achizitiona anvelope de iarna Aeolus in Moldova cu livrare in toata tara la preturi rezonabile de la un partener de incredere si experimentat in domeniu - magazinul online Autoshina.md.

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Aeolus?

Pretul cauciucurilor de iarna Aeolus se ia in considerare de la MDL si anunge la MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu sunt data de incepere de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform reglementarile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca pneurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Aeolus?

Pentru ca selectiona corect cele mai potrivite anvelope de iarna Aeolus cautati functiei/-a de selectare de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare gasiti necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a anvelopelor si a producatorului. Astfel va deveni disponibila catalogul totala de anvelope disponibile cu costul. Toate pneurile din magazinul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice anvelopa cumparata se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Aeolus?

in caz ca solicitati o inlocuire a anvelopelor Aeolus, apoi recomandam sa analizati companii alternative
Gislaved
Nordman
Michelin