Anvelope de vara 295/50 R16

Online magazinul de produse pentru masina Autoshina pune la dispozitie oportunitatea de a cumpara anvelope pentru vara 295/50 R16 de la 0 lei.Mai in jos urmeaza catalogul integral de anvelope auto pentru vara, din care sunteti capabil de a selecta pneuri auto corespunzatoare.

Cauciucuri auto 295/50 R16

Selectarea cauciucurilor si jantelor pentru masina - o misiune anevoioasa chiar si pentru automobilistii cu cu un stagiu de multi ani. Cu scopul de a face mult mai facil pentru dumeavoastra selectia, noi prezentam atentiei dumneavoastra o enumerare pregatita de anvelope dupa formate, care corespund pentru masina dvs.. Anvelopele pentru automobil cu dimensiunea 295/50 R16 se refera la urmatoarele marci auto:

In internet magazinul de produse auto Autoshina dvs. puteti sa vizualizati pozele, sa analizati preturile si ratingul, sa vizualizati comentariile automobilistilor, cu scopul de a selecta cele mai convenabile pneuri auto. Daca aveti indoieli referitor la dimensiunea pneurilor dvs. - comandati un apel si primiti ajutor profesional de la specialistii nostri. Specialistii nostri in mod cert va vor ajuta sa comandati de cel mai satisfacator cauciuc pentru mijlocul dvs. de deplasare.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 295/50 R16

Nu corespund cauciucurile pentru masina de vara 295/50 R16? Asa ceva se poate intimpla, drept in rezultat producatorii si permit o oarecare discerpanta in marimi. Noi am colectat pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

295/50 R15 , 295/50 R20

Cauciucurile de vara nu se sfatuie sa fie montate si exploatate la temperaturi cu semnul minus, deoarece pneurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul se simte foarte bine si ramine moale, la temperaturi sub zero cauciucul devine tare si pierde specificitatile sale.

Nu se potriveste anotimpul?

Atrageti atentia la anvelope de iarna 295/50 R16

Cum de realizat cumparatura pe site-ul web ?

  • Gasiti in enumerarea de anvelope pentru masina cu parametrii 295/50 R16 anvelopele auto care vi se potrivesc;
  • Asigurati-va de disponibilitatea produsului care v-a interesat;
  • Introduceti informatia neaparata la inregistrarea comenzii.

Avantajele cumpararii anvelopelor in internet-magazinul de anvelope Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor auto prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea de a utiliza serviciile vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectie mareata de anvelope auto si alte produse pentru masina cu garantie de la companiile de producere si cu o garantie marita chiar de la online magazin de produse pentru masina autoshina;
  • Oferte promotionale la serviciul de depozitare a anvelopelor auto si vulcanizare mobila la comanda anvelopelor auto si preturi corespunzatoare.

Selectarea anvelopelor pentru masina — o sarcina destul de dificila. Daca la dumneavoastra au aparut complicatii la alegerea anvelopelor pentru automobile — luati legatura cu noi. Web magazinul nostru efectueaza furnizarea cauciucurilor in toate regiunile din Moldova. Toate detaliile despre tarife la furnizare in felurite orase ale Republicii Moldova, este posibil de cointeresat, apelind luind legatura cu operatorii nostri dupa numarul de telefon ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 295/50 R16 convenabil?

Puteti comanda pneuri pentru sezonul de vara 295/50 R16 pe site-ul dat. Oferim un sortiment mare de anvelope de vara 295/50 R16 la un pret foarte convenabil in Moldova. Efectuam livrare rapida in tot Chisinaul pentru produsul comandat.

❓ Cat costa anvelopele de vara 295/50 R16 in magazinul Autoshina.md?

Cauciucurile de vara 295/50 R16 in Chisinau costa de la MDL lei.Dv. mereu veti fi ajutat cu alegerea consultantii nostri calificati, pentru a primi o consultatie scrieti in chat-ul nostru online sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine anvelope de vara 295/50 R16?