Anvelope de vara Aeolus

Anvelope de vara Aeolus

Anvelopele auto de marca Aeolus sunt fabricate de concernul chinez inca din 1965. Activitatea principala a «Aeolus Tire Co Ltd» este productia de anvelope pentru camioane. Compania produce pneuri pentru o varietate de conditii de exploatare, inclusiv anvelope pentru a lucra in mine si pneuri speciale pentru o aderenta buna pe nisip. Linia de productie mai presupune un laborator unde se dezvolta noi modele si se testeaza produsele. Anvelopele cu un cablu metalic solid sunt produse in cantitate de 1,2 milioane de unitati pe an. Prezenta multor certificate confirma calitatea inalta a anvelopelor si permite exportul acestora in peste 100 de tari din intreaga lume. Datorita cooperarii cu astfel de marci cunoscute ca «Pirelli», Aeolus se numara printre cei mai mari douazeci de producatori de pneuri.

 

Linia de productie este prezentata de pneurile de vara Aeolus pentru autoturisme, camioane si masini agricole. Anvelopele chineze de vara sunt solicitate in randul soferilor din intreaga lume, datorita caracteristicilor functionale excelente si a preturilor mici. Toate anvelopele au canale functionale de drenaj pentru indepartarea rapida a apei in timpul deplasarii pe drumuri umede. Anvelopele se disting prin rezistenta la uzura, durabilitate, proprietati bune de tractiune si de prindere atunci cand opereaza pe orice suprafata de drum. Puteti cumpara anvelope de vara Aeolus in Moldova in magazinul online Autoshina.md cu livrare in toata tara si cu garantie din partea producatorului. Nu mai sta pe ganduri! Cumpara astazi un nou set de cauciucuri aeolus la pret bun pentru automobilul tau.

Anvelope de vara Aeolus preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa anvelopele de vara Aeolus?

Costul cauciucurilor de vara Aeolus se ia in considerare cu MDL si atinge MDL pentru unitate. Cand cumparati orice articol pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Aeolus?

Daca doriti sa selectati corectpneurile de vara potrivite Aeolus pentru sezonul adecvat care se potrivesc automobilului dvs., acordati atentie la functia de selectie de pe pagina curenta. in fereastra de selectie gasiti dimensiunea necesara ( raza, latimea, inaltimea ) anvelopei si a producatorului . Apoi va aparea indexul totala de cauciucuri in stoc la un pret mic . La noi sunt disponibile cauciucuri originale de la furnizori vestiti . In consecinta orice alegere facuta va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este specificat un termen exact de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi recomandam cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Aeolus?

in caz ca dvs. cautati o alternativa pentru anvelopele de vara Aeolus, atunci este recomandat sa luati in considerare acesti producatori :
Premiorri
Windforce
Starmaxx