Anvelope Aeolus all season

Anvelope all season Aeolus

Anvelopele All-Season, la fel alte modele de cauciucuri, fac parte din linia de produse companiei Aeolus. Productia cauciucurilor are loc cu ajutorul celor mai moderne dispozitive de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt fabricate anvelope care corespund cu toate normele de calitate din toata lumea. Intreprinderea Aeolus din China a fost fondata in anul 1965 si la ora actuala, comercializeaza anvelope in mai mult de 80 de tari din intreaga lume. Strategia corecta pentru organizare a procesului de fabricare, precum si studiul minutios a specificului pietei au oferit posibilitatea companiei din China sa devina unul din producatorii cheie in industrie si sa intra in top 20 cei mai mari producatori din lume.

Cauciucurile pentru toate anotimpurile create de producatorul Aeolus se deosebesc prin proprietati exceptionale de mobilitate pe fisii de carosabil umed si uscat. Compusul imbunatatit de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, precum si canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele avantaje prin intermediul carora pneurile Aeolus obtin cele mai eficiente insusiri de exploatare. Multitudinea de anvelope All-Season ale marcii din China aduna cele mai variate modele cu destinaatia de a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme simple, masini de transport, cit si pe Crossovere. Puteti comanda anvelope Aeolus All Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la cost accesibil, cu livrare in toata tara.

Anvelope Aeolus all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Aeolus?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Aeolus incepe cu MDL si atinge MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Aeolus?

Beneficiile principale a anvelopelelor pentru toate anotimpurile sunt:
Versatilitate .
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru mai variate spectre sezoniere in comparatie cu anvelopele de iarna .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri furnizeaza indice de zgomot redus . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Aeolus?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti just anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Aeolus cu dimensiunea potrivit/-a care corespund vehiculului dvs., gasiti functia de selectare pe pagina principala . in bara de cautare selectati dimensiunile( inaltimea, latimea, raza) potrivite cauciuc si producator . Mai departe se va afisa lista total de cauciucuri disponibile cu costul . Pe site-ul autoshina sunt disponibile numai produse originale de la furnizori vestiti . Deci orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .