Anvelope de vara Kumho

Anvelope de vara Kumho

«Kumho Tire Co. Inc» - o companie din Coreea de Sud care face parte din cei mai mari 20 de producatori de pneuri din lume. De mai bine de jumatate de secol, compania produce cauciucuri de vara Kumho. In primii ani dupa infiintare, compania a fost numita «Samyang Tire» si avea o capacitate de productie de 20 de anvelope pe zi. In prezent, compania detine: 3 fabrici din Coreea de Sud, 3 fabrici in Republica Populara Chineza si o intreprindere in Vietnam. Ca orice alt reprezentant important al industriei, Kumho detine cinci centre de cercetare proprii si esantioane de testare.

Toata productia de cauciuc ale producatorului sud-coreean difera in ceea ce priveste confortul si estetica. O atentie deosebita este acordata proiectarii si dezvoltarii peretilor laterali ai anvelopelor. Pentru un mod confortabil de sofare pe drumurile urbane, anvelopele de vara Kumho sunt excelente. Principalul lor avantaj este pretul, care este mai mic decit modelele similare. Magazinul online Autoshina.md ofera soferilor care prefera un stil linistit de sofare, anvelope de vara Kumho, la un pret accesibil. Livrarea in toata Moldova si, daca este necesar, instalarea la comanda este garantata de profesionisti cu experienta.

Anvelope de vara Kumho preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kumho Ecowing ES01 KH27 309 MDL
Kumho Solus KH15 309 MDL
Kumho Sense KR26 412 MDL
Kumho Solus TA31 515 MDL
Kumho Steel Radial 856 515 MDL

❓ Care este costul pneurilor de vara Kumho?

Costul anvelopelor de vara Kumho initiaza de la 353 MDL si atinge 4356 MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice cauciuc pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Kumho?

Ca sa selectati cu succes pneurile de vara potrivite Kumho pentru sezonul potrivit care corespund marcii de masina a dvs., utilizati optiunile de selectare de pe aceasta pagina. In fereastra de filtru gasiti dimensiunea necesara ( raza, inaltimea, latimea ) cauciucului si a producatorului . Dupa aceea va deveni disponibil catalogul integrala de anvelope in stoc impreuna cu pretul. Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de la producatori vestiti . Prin urmare orice achizitie facuta va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este desemnat un termen exact de a schimba anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sugeram cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica ajunge +4 grade . La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Kumho?

in caz ca dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Kumho, atunci va sfatuim sa priviti la urmatoarele companii :
Unigrip
Accelera
Sailun