Anvelope Kumho all season

Cauciucurile pentru toate anotimpurile, la fel alte tipuri de anvelope, sunt parte din productia companiei coreene Kumho. Procesul de productie a anvelopelor se realizeaza prin intermediul celor mai performante utilaje de productie. Astfel, sunt fabricate cauciucuri care sunt conforme cu toate standardele mondiale de calitate. Intreprinderea Kumho din Coreea si-a lansat activitatea in jurul anului 1960 si la moment, exporta propria productie in 120 state din intreaga lume. Tehnica eficace pentru planficare a procesului de productie, precum si studiul minutios a pietei au permis brandului din Coreea sa se afirme ca unul din liderii in industria productiei de cauciucuri.

Anvelopele auto All-Season create de brandul Kumho se caracterizeza prin proprietati fiabile de rulare pe suprafete de carosabil umed si uscat. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile care ies in relief - sunt cele mai esentiale cauze prin intermediul carora cauciucurile Kumho obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Spectrul de pneuri All-Season ale producatorului din Coreea aduna diferite prototipuri pentru a fi utilizate in orice conditii de vreme pe vehicule usoare, masini de transport, cit si pe Crossovere. Puteti comanda cauciucuri auto Kumho All-Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la cost accesibil, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Kumho all season preturi

Produs preturi
Kumho KL 61 356 MDL
Kumho KL 12 500 MDL
Kumho Solus Vier KH21 535 MDL
Kumho Road Venture APT KL51 950 MDL
Kumho Road Venture AT 825 1100 MDL

❓ Care este costul pneurilor all-season Kumho?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Kumho se ia in considerare de la 353 MDL si atinge 4356 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Kumho?

Avantajele esentiale a cauciucurilor pentru toate anotimpurile consta in :
dinamism .
Aceste anvelope sunt utilizate pentru diferite spectre sezoniere in comparatie cu pneurile de iarna.
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor pneurile 4 anotimpuri ofera un nivel de zgomot suficient de scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Kumho?

Ca sa, Daca doriti sa selectati in mod optim cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Kumho cu sezonul potrivit/-a care coincid masinii dvs., utilizati cautarbara de cautare pe pagina principala . in fereastra filtrului marcati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite anvelope si marca. Mai departe va fi vizibil indexul complet de pneuri in stoc la un pret mic . la noi sunt disponibile numai produse originale de la furnizori calificati . Astfel orice alegere facuta va va deservi multi ani.