Anvelope de vara Infinity

Anvelope de vara Infinity

Compania, care produce anvelope sub marca «Infinity» este parte a companiei britanice «Goldspark Trading Limited», cu sediul in Londra, care produce si furnizeaza anvelope la nivel mondial. Insesi «Goldspark Trading Limited» este o structura care este detinuta de o companie multinationala mai mare «Al Dobowi Group» (UAE, Dubai). «Infinity Tires» produce pneuri la fabricile din China detinute de «Shandong Linglong Rubber Company», cel mai important producator de cauciuc din China. In prezent, capacitatea de productie este de 10 milioane de unitati de anvelope pe an. Gama de modele include anvelope cu destinatie speciala, anvelope de vara si de iarna, ale caror caracteristici sunt optimizate pentru diverse necesitati ale soferilor din intreaga lume.

Anvelopele de vara Infinity sunt proiectate pentru o sofare la viteze mari. Efectul acvaplanarii a fost redus la minimum, datorita structurii benzii de rulare cu canale de drenaj, care sunt sectionate in mod strategic. Toate modelele de vara au rezistenta si durabilitate inalta. Caracteristicile functionale excelente au fost obtinute prin utilizarea unei compozitii speciale a compusului din cauciuc si a unui cablu metalic din otel. Modelul de rulare directional si canelurile longitudinale contribuie la indepartarea rapida a murdariei si a apei. Cauciucuri Infinity prevad un risc minim de derapare la viteze mari sau in conditii de conducere pe drumuri umede. De asemenea, confortul acustic este asigurat, indiferent de calitatea carosabilului. Nu ezita! Cumpara anvelope Infinity in Chisinau in magazinul online Autoshina.md, la un pret accesibil si cu livrare in toata tara!

Anvelope de vara Infinity preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Infinity LL 700 743 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Infinity?

Costul cauciucurilor de vara Infinity se ia in considerare cu 640 MDL si atinge 1795 MDL pentru unitate. Cand cumparati orice anvelopa pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Infinity?

Daca doriti sa selectati cu succes cele mai bune cauciucuri de vara Infinity de dimensiunea adecvat care se potrivesc automobilului dvs., utilizati filtru de pe pagina actuala. In fereastra de filtru marcati dimensiunea necesara ( raza, latimea, inaltimea ) pneului si a furnizorului . Astfel se va afisa lista completa de pneuri disponibile la un pret mic . in magazinul nostru sunt de vanzare cauciucuri originale de lamarci faimosi mondial . Prin urmare orice alegere va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu este desemnat o data de incepere de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei devine mai mare +4 grade . La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Infinity?

Daca dvs. vreti o inlocuire pentru pneurile de vara Infinity, atunci este recomandat sa evidentiati alti producatori :
Gislaved
Hankook
Maxxis