Anvelope Infinity all season

Cauciucurile pentru toate anotimpurile, ca si alte modele de anvelope, fac parte din linia de produse producatorului Infinity Tyres. Productia cauciucurilor se efectueaza prin utilizarea celor mai recente dispozitive de productie. In acest mod, sunt obtinute pneuri care sunt congruente cu toate normele mondiale de calitate. Brandul Infinity face parte din Goldspark Trading Limited, cu sediul in Londra (distribuie anvelope in intreaga lume), care, la randul sau, este una dintre structurile grupului Al Dobowi (Dubai), sa lansat in industria productiei de anvelope in 2005 si la momentul actual, comercializeaza pneuri in peste 25 tari in Europa, Orientul Mijlociu si CSI. Tehnica corecta pentru organizare a procesului de fabricare, precum si analiza minutioasa a specificului pietei au oferit posibilitatea brandului sa devina unul dintre producatorii cheie din industria de cauciucuri.

Pneurile auto pentru toate sezoanele de la compania Infinity se manifesta prin proprietati excelente de mobilitate pe fisii de traseu umed si uscat. Compusul imbunatatit de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt principalele motive prin intermediul carora pneurile Infinity obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Sortimentul de pneuri All-Season ale producatorului Infinity Tyres cuprinde cele mai diverse modele cu destinaatia de a fi folosite in diverse conditii de vreme pe vehicule usoare, masini de transport, precum si pe Crossovere. Puteti comanda anvelope Infinity All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul de penuri autoshina.md, la preturi ieftine, cu livrare in toata tara.

Anvelope Infinity all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul anvelopelor all-season Infinity?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Infinity incepe cu 640 MDL si ajunge la 1795 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Infinity?

Valorile cele mai mportante a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
multifunctionalitate.
Acestea sunt folosite pentru variate cerinte sezoniere comparativ cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri ofera grad de zgomot scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Infinity?

Ca sa, Daca doriti sa selectionati cu succes anvelope ideale pentru toate anotimpurile Infinity cu sezonul potrivit/-a care coincid vehiculului dvs., acordati atentie filtrul pe aceasta pagina . in fereastra de selectie specificati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite anvelope si marca. Apoi va fi disponibila lista deplin de pneuri disponibile cu costul . la noi sunt in stoc anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . In consecinta orice alegere facuta se va mentine in exploatare mult timp .