Anvelope de vara 260/40 R19

Internet magazinul de produse auto Autoshina.md propune anvelope pentru vara 260/40 R19 de la 0 lei.In continuare rezulta repertoriul detaliat de anvelope auto de vara, din care sunteti in stare de a selecta anvelope utile.
Dunlop SP Sport Maxx TT 260/40 R19 96Y
Marea Britanie
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Dunlop SP Sport Maxx 260/40 R19 96Y
Marea Britanie
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 260/40 R19 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciuc pentru mijlocul de transport 260/40 R19

Cautarea cauciucurilor si jantelor pentru masina - o sarcina grea chiar si pentru automobilistii cu cu experienta mare. Cu telul de a facilita selectarea, noi va propunem sa faceti cunostinta cu o lista creata de anvelope auto dupa marimi de baza, care corespund pentru automobilul dvs.. Anvelopele cu parametrii 260/40 R19 se raporta la ulterioarele tipuri de masini:

In magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina dvs. puteti sa examinati pozele, sa descoperiti costul si evaluarea, sa vizualizati comentariile automobilistilor, pentru a selectiona cele mai calitative anvelope auto. Daca nu sunteti sigur de dimensiunea anvelopelor dvs. auto - utilizati ajutorul de la noi. Angajatii nostri fara dubii va vor ajuta sa comandati cele mai ideale pneuri pentru mijlocul dvs. de transport.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 260/40 R19

Nu corespund cerintelor pneurile pentru masina de vara 260/40 R19? Aceasta este posibil, exact pe aceasta baza producatorii de automobile si remarca citeva variante de marimi. Noi am colectat pentru dumneavoastra cauciucuri auto cu un diametru diferit.

260/40 R18 , 260/40 R20

Nu se recomanda de exploatat anvelopele de vara la temperaturi cu semnul minus, deoarece cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul se simte foarte bine si ramine moale, iarna cauciucul se intareste si pierde proprietatile sale.

Nu corespunde sezonul?

Alegeti anvelope 260/40 R19 pentru iarna

In ce mod de intocmit comanda pe site-ul ?

  • Alegeti din catalogul de pneuri pentru masina cu dimensiunea 260/40 R19 pneurile care aveti nevoie;
  • Asigurati-va de disponibilitatea productiei care v-a interesat;
  • Indicati informatia ceruta la achitarea produsului.

Principalele avantaje ale achizitiei cauciucurilor in magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina

  • Livrarea gratuita a anvelopelor auto prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele prin intermediul vulcanizarii noastre mobile;
  • Optiune gigantica de anvelope, jante si diferite produse pentru masina cu garantie de la companiile de producere si cu o garantie marita chiar de la online magazin de anvelope autoshina;
  • Reduceri la serviciile de depozitare sezoniera a cauciucurilor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la achizitionarea cauciucurilor pentru automobil si preturi destul de democratice.

Selectia pneurilor pentru masina — o sarcina extrem de anevoioasa. Daca la dumneavoastra s-au iscat greutati la selectia cauciucurilor pentru masina — luati legatura cu angajatii nostri. Web magazinul nostru realizeaza furnizarea pneurilor pentru autovehicule in toate regiunile din RM. Toate detaliile despre pret la furnizare in felurite regiuni ale Moldovei, este posibil de cointeresat, apelind specialistii nostri dupa numarul ?? +37360066000.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 260/40 R19 convenabil?

Puteti cumpara anvelope auto pentru vara 260/40 R19 pe site-ul Autoshina.md. Oferim un sortiment vast de pneuri de vara 260/40 R19 la un pret mic in orasul Chisinau. Propunem livrare rapida in Chisinau si Moldova a oricarui produs.

❓ La ce pret sunt pneurile de vara 260/40 R19 in Chisinau?

Pretul pentru anvelope auto de vara 260/40 R19 este de MDL lei.Dv. mereu veti fi ajutat sa alegeti consultantii nostri calificati, pentru a contacta specialistul scrieti in chat sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine anvelope de vara 260/40 R19?