Anvelope Triangle all season

Anvelope all season Triangle

Cauciucurile pentru toate anotimpurile, ca si alte tipuri de pneuri, se include in productia producatorului chinez Triangle. Proiectarea anvelopelor pentru vehicule are loc prin utilizarea celor mai performante echipamente de productie. Astfel, sunt obtinute cauciucuri care corespund cu toate standardele de calitate din toata lumea. Manufactura Triangle din China a aparut pe piata in anul 1976 si la momentul actual, comercializeaza anvelope in peste 160 tari din intreaga lume. Abordarea corecta de organizare a sistemului de fabricare, precum si studiul minutios a particularitatilor pietei au permis companiei din China sa se afirme ca unul din producatorii cheie din industria de cauciucuri.

Anvelopele All-Season create de compania Triangle se caracterizeza prin proprietati fiabile de mobilitate pe portiuni de traseu umed si uscat. Compusul special de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt cele mai esentiale motive datorita carora pneurile Triangle obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Sortimentul de cauciucuri pentru toate sezoanele ale producatorului din China presupune cele mai diverse modele pentru a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe vehicule usoare, vehicule de mare tonaj, precum si pe SUV-uri. Va oferim posibilitatea de a cumpara pneuri auto Triangle All Season in Chisinau, Moldova in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la pret avantajos, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope Triangle all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Triangle TR685 963 MDL
Triangle TR 689 963 MDL
Triangle TR 689A 2055 MDL
Triangle TR 656 2369 MDL
Triangle TR 693 2487 MDL

❓ Care este costul pneurilor all-season Triangle?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Triangle se ia in considerare cu 47 MDL si atinge 1839 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Triangle?

Beneficiile principale a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
multifunctionalitate.
Aceste anvelope sunt folosite pentru variate conditii meteorologice comparativ cu pneurile de vara .
Comoditate.
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile potrivite pentru toate anotimpurile Triangle?

Pentru a alegeti cu succes cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Triangle cu dimensiunea potrivit/-a care corespund pentru modelul dvs. de masina, acordati atentie functia de selectare pe mai sus. in fereastra de selectie marcati dimensiunile( latime, inaltime, raza ) adecvate anvelope si producator . Apoi va deveni disponibil indexul deplin de pneuri disponibile cu costul . Pe site-ul autoshina sunt disponibile doar produse originale de la marci vestiti la nivel mondial . Prin urmare orice alegere se va mentine in exploatare multi ani.