Anvelope Roadstone all season

Anvelopele Roadstone all season

Ce au special anvelopele pentru toate anotimpurile Roadstone?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Roadstone pot impresiona chiar si pe cei mai meticulosi cumparatori. O trasatura caracteristica a anvelopelor pentru toate anotimpurile Roadstone este ca se pune accent pe conducerea la viteza mare atat in ​​sezonul de iarna, cat si in timpul verii. Avantajele anvelopelor pentru toate anotimpurile Roadstone sunt: ​​drenaj foarte eficient al apei, care se realizeaza datorita unui numar mare de caneluri si lame masive; reducerea la minimum a zgomotului in timpul mersului garanteaza compozitia cauciucului; aderenta foarte eficienta la drum in ciuda diferitelor conditii meteorologice. In magazinul nostru online Autoshina.md veti gasi o selectie extinsa nu doar de anvelope all-season, ci si cu crampoane, de vara si de iarna. De asemenea, puteti comanda diferite baterii. Livrarea marfurilor noastre se efectueaza atat in ​​Chisinau, cat si in toata Moldova. Daca ati intampinat diverse tipuri de avarii, puteti contacta serviciul nostru auto specializat. Angajam doar mesteri cu experienta care pot efectua diagnostice tehnice ale masinii, pot inlocui bateria masinii si multe altele.

Anvelope Roadstone all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Roadstone Roadian HTX RH5 2255 MDL
Roadstone Roadian HT 2365 MDL
Roadstone Roadian HP 3464 MDL

❓ Care este costul pneurilor all-season Roadstone?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Roadstone incepe de la 505 MDL si ajunge la 3537 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul pneurilor all-season Roadstone?

Valorile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile sunt:
dinamism .
Aceste anvelope se potrivesc pentru variate conditii sezoniere in comparatie cu pneurile de iarna.
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri ofera un nivel de zgomot scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Roadstone?

Ca sa, Daca doriti sa selectionati just anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Roadstone cu raza adecvat/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, utilizati functia de selectie pe aceasta pagina . in bara de cautare specificati dimensiunile(latime, inaltime si raza ) necesare anvelope si producator . Apoi va fi vizibil lista complet de cauciucuri disponibile cu costul . in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori vestiti . Astfel orice alegere se va mentine in exploatare multi ani.