Anvelope Dunlop all season

Pneurile AllSeason, ca si alte tipuri de pneuri, intra in productia companiei Dunlop. Proiectarea pneurilor are loc prin utilizarea celor mai performante utilaje de prelucrare industriala. Astfel, sunt obtinute anvelope care sunt conforme cu toate normele mondiale de calitate. Compania britanica si-a inceput activitatea in 1888 si, in prezent, anvelopele pentru masini sunt produse pe trei continente, in 9 tari si sunt livrate in multe tari din intreaga lume. Astazi, 75% din actiuni apartin companiei Goodyear Tire and Rubber Company (SUA), 25% - Sumitomo Rubber Industries (Japonia). Tehnica eficace de planficare a sistemului de fabricare, precum si studiul minutios a specificului pietei au permis producatorului din Marea Britanie sa devina unul din liderii in industria de pneuri.

Cauciucurile All-Season oferite de brandul Dunlop se deosebesc prin insusiri senzationale de mobilitate pe portiuni de traseu umed si uscat. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile tehnologice proeminente – sunt cele mai importante avantaje datorita carora cauciucurile Dunlop obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Multitudinea de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale marcii din Marea Britanie aduna diferite modele cu destinaatia de a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe automobile usoare, vehicule de transport, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti cumpara cauciucuri Dunlop All Season in Chisinau, Moldova in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la pret accesibil, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Dunlop all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Dunlop Grandtrek AT3 1236 MDL
Dunlop Grandtrek TG35 1236 MDL
Dunlop SP Sport Signature 1916 MDL
Dunlop Grandtrek PT1 2122 MDL
Dunlop Sport All Season 2449 MDL

❓ Care este costul anvelopelor all-season Dunlop?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Dunlop incepe cu 680 MDL si atinge 10906 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Dunlop?

Beneficiile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
multifunctionalitate.
Aceste anvelope se potrivesc pentru variate conditii sezoniere comparativ cu pneurile de vara .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Dunlop?

Pentru a selectionati just cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile Dunlop cu dimensiunea adecvat/-a care coincid vehiculului dvs., gasiti cautarbara de cautare pe pagina curenta . in fereastra de selectie marcati dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) potrivite anvelope si marca. Mai departe va fi disponibila indexul intreg de cauciucuri disponibile cu garantie. Pe site-ul autoshina sunt in stoc doar produse originale de la furnizori mondiali . Prin urmare orice alegere facuta va va deservi pe o durata indelungata de timp .