Anvelope Barum all season

Pneurile All-Season, ca si alte modele de pneuri, intra in linia de productie brandului Barum. Fabricarea pneurilor are loc prin intermediul celor mai recente echipamente de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt produse cauciucuri care corespund cu toate standardele de calitate din toata lumea. Manufactura Barum din Cehia si-a lansat activitatea in anul 1945 si la ora actuala, comercializeaza propriile produse in state din toata Europa. In prezent face parte din concernul german Continental A.G. Strategia eficienta de planficare a sistemului de productie, precum si studiul detaliat a particularitatilor pietei au oferit posibilitatea companiei din Cehia sa se afirme ca unul dintre liderii europene din industrie.

Anvelopele All-Season create de brandul Barum se deosebesc prin insusiri excelente de rulare pe portiuni de carosabil uscat si umed. Compusul complex din siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate – sunt cele mai importante cauze datorita carora cauciucurile Barum obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Multitudinea de pneuri All-Season ale brandului din Cehia presupune diferite modele cu destinaatia de a fi exploatate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme simple, vehicule de mare tonaj, precum si pe SUV-uri. Puteti comanda cauciucuri Barum All-Season in Chisinau in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la pret accesibil, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Barum all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Barum Quartaris 5 721 MDL
Barum Vanis AllSeason 3300 MDL
Barum BF12 4671 MDL
Barum BD 200 R 4831 MDL
Barum BD22 5397 MDL

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Barum?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Barum se ia in considerare de la 19 MDL si ajunge la 8120 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Barum?

Avantajele principale a anvelopelor 4 anotimpuri consta in :
Versatilitate .
Acestea sunt folosite pentru variate conditii de temperatura in comparatie cu pneurile de iarna.
Comoditate.
Multumita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri ofera grad de zgomot redus . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Barum?

Pentru a selectati cu succes anvelope ideale pentru toate anotimpurile Barum cu raza potrivit/-a care se potrivesc pentru modelul dvs. de masina, gasiti filtrul pe pagina actuala . in filtru specificati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite cauciuc si marca. Mai departe va fi disponibila catalogul total de cauciucuri disponibile cu costul . Pe site-ul autoshina sunt in stoc numai anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . Astfel orice achizitie facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .