Anvelope Barum all season

Barum Quartaris 5
Cehia
de la 721 MDL
Barum BT200R
Germania
de la 7 443 MDL
Barum BD200R
Germania
de la 7 498 MDL
Barum BF200R
Germania
de la 7 635 MDL
Barum Vanis AllSeason
de la 0 MDL
Barum BD21
Cehia
de la 0 MDL
Barum NR 52
Cehia
de la 0 MDL
Barum BF12
Cehia
de la 0 MDL
Barum BF-14
Cehia
de la 0 MDL

Pneurile All-Season, ca si alte modele de pneuri, intra in linia de productie brandului Barum. Fabricarea pneurilor are loc prin intermediul celor mai recente echipamente de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt produse cauciucuri care corespund cu toate standardele de calitate din toata lumea. Manufactura Barum din Cehia si-a lansat activitatea in anul 1945 si la ora actuala, comercializeaza propriile produse in state din toata Europa. In prezent face parte din concernul german Continental A.G. Strategia eficienta de planficare a sistemului de productie, precum si studiul detaliat a particularitatilor pietei au oferit posibilitatea companiei din Cehia sa se afirme ca unul dintre liderii europene din industrie.

Anvelopele All-Season create de brandul Barum se deosebesc prin insusiri excelente de rulare pe portiuni de carosabil uscat si umed. Compusul complex din siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate – sunt cele mai importante cauze datorita carora cauciucurile Barum obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Multitudinea de pneuri All-Season ale brandului din Cehia presupune diferite modele cu destinaatia de a fi exploatate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme simple, vehicule de mare tonaj, precum si pe SUV-uri. Puteti comanda cauciucuri Barum All-Season in Chisinau in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la pret accesibil, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Barum all season preturi

Produs preturi
Barum Quartaris 5 721 MDL
Barum BT200R 7443 MDL
Barum BD200R 7498 MDL
Barum BF200R 7635 MDL

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Barum?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Barum se ia in considerare de la 19 MDL si ajunge la 8120 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Barum?

Avantajele principale a anvelopelor 4 anotimpuri consta in :
Versatilitate .
Acestea sunt folosite pentru variate conditii de temperatura in comparatie cu pneurile de iarna.
Comoditate.
Multumita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri ofera grad de zgomot redus . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Barum?

Pentru a selectati cu succes anvelope ideale pentru toate anotimpurile Barum cu raza potrivit/-a care se potrivesc pentru modelul dvs. de masina, gasiti filtrul pe pagina actuala . in filtru specificati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite cauciuc si marca. Mai departe va fi disponibila catalogul total de cauciucuri disponibile cu costul . Pe site-ul autoshina sunt in stoc numai anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . Astfel orice achizitie facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .