Anvelope de vara Austone

Cumperi anvelope de vara Austone cu livrare rapida in Chisinau si Moldova. Ofera siguranta si performanta superioara pe drumuri. Comanda acum si bucura-te de livrare rapida! Ideal pentru toate tipurile de masini!

Anvelope de vara Austone

«Austone» - este un brand chinezesc de anvelope care este detinut de compania americana «Cooper Tire & Rubber Company». Aceasta companie este specializata in productia de anvelope pentru o multime de sarcini de exploatare: autoturisme simple, vehicule marfare si modele speciale pentru crossover-uri, vehicule de pasageri si echipamente speciale. Cele mai mari fabrici ale marcii Austone sunt situate in China, astfel incat, in mare parte, se considera ca anvelopele acestui brand sunt produse pur chinezesti. Totusi, acest lucru nu este chiar adevarat, toate echipamentele si procesele tehnologice sunt de origine americana. Acest fapt ofera pneurilor de marca «Austone» un nivel inalt de calitate si fiabilitate.

O caracteristica distinctiva a tuturor modelelor de vara este compozitia imbunatatita a cauciucului, care impiedica uzura rapida. Cauciucuri de vara Austone ofera masinii o aderenta excelenta pe orice suprafata a drumului, precum si stabilitate si manevrabilitate avantajoasa. In plus, toate modelele anvelopelor de vara ale acestui brand se disting prin rezistenta si durabilitatea acestora. Datorita acestui fapt este redus costul de intretinere a oricarei masini. Asemenea anvelope isi pastreaza perfect caracteristicile sezoniere chiar si in conditiile in care functioneaza intensiv. Magazinul online Autoshina.md va ofera pentru a cumpara anvelope de vara Austone la preturi excelente si cu livrare in toata Moldova. Autoshina.md – cel mai bun magazin online de anvelope din Moldova.

Anvelope de vara Austone preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Austone Athena SP801 450 MDL
Austone SP801 660 MDL
Austone SP7 670 MDL
Austone CSR80 684 MDL
Austone ASR71 720 MDL

❓ Cat costa pneurile de vara Austone?

Costul pneurilor de vara Austone incepe de la 450 MDL si ajunge pana la 6610 MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect pneurile de vara Austone?

Daca doriti sa alegeti binepneurile de vara perfecte Austone de dimensiunea corect care corespund modelului de masina a dvs., gasiti bara de cautare de pe pagina principala. In fereastra de filtru gasiti dimensiunea necesara ( latimea, inaltimea, raza ) pneului si a marcii. Astfel va aparea lista intrega de pneuri disponibile la un pret mic . in magazinul nostru sunt in stoc produse originale de la furnizori vestiti . Prin urmare orice achizitie facuta va va servi mult timp .

❓ Cand se inlocuiesc cauciucurile cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este desemnat o data de incepere de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei devine mai mare +4 grade . La aceasta temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Austone?

in caz ca dvs. cautati o inlocuire pentru cauciucurile de vara Austone, atunci va sfatuim sa acordati atentie urmatoarele marci :
Sunny
Torque
Falken