Anvelope Austone all season

Pneurile All-Season Austone, la fel alte modele de cauciucuri, intra in linia de productie a companiei Prinx Chengshan Tire Co. Ltd. Productia pneurilor se efectueaza prin intermediul celor mai moderne utilaje de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt fabricate anvelope care sunt conforme cu toate standardele mondiale de calitate. Brandul Austone din China apare in industrie in 1999 si in zilele noastre apartine producatorului american Cooper Tire. Modalitatea eficienta pentru planficare a procesului de productie, precum si analiza minutioasa a pietei au oferit posibilitatea intreprinderii chineza sa devina unul dintre liderii in industria productiei de anvelope.

Cauciucurile pentru toate sezoanele de la producatorul Austone se manifesta prin insusiri excelente de aderenta pe suprafete de carosabil uscat si umed. Adaosul auxiliar de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt principalele cauze prin intermediul carora cauciucurile Austone obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Spectrul de pneuri All-Season ale brandului din China intruneste diferite prototipuri cu destinaatia de a fi exploatate in orice conditii de vreme pe automobile usoare, vehicule de transport, cit si pe Crossovere. Puteti achizitiona anvelope Austone AllSeason in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la preturi ieftine, cu livrare direct la domiciliul in toata tara.

Anvelope Austone all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Austone SP401 885 MDL
Austone AT27 5245 MDL
Austone AT127 4910 MDL

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Austone?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Austone incepe de la 450 MDL si ajunge la 6610 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul cauciucului all-season Austone?

Avantajele cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
Versatilitate .
Acestea sunt utilizate pentru variate cerinte de clima comparativ cu pneurile de vara .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza indice de zgomot redus . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi cauciucurile pentru toate anotimpurile Austone?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti cu succes cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Austone cu dimensiunea adecvat/-a care se potrivesc automobilului dvs., utilizati functia de selectare pe pagina curenta . in filtru gasiti dimensiunile( latime, inaltime, raza ) necesare anvelope si producator . Mai departe va fi vizibil indexul intreg de cauciucuri disponibile cu costul . la noi sunt in stoc anvelope originale de la marci calificati . Astfel orice alegere va va deservi pe o durata indelungata de timp .