Anvelope Iarna General tire

Daca este timpul sa schimbati anvelopele la masina dvs si doriti anume Anvelope de Iarna General tire, atunci Autoshina va vine in ajutor. In magazinul nostru online exista o selectie larga de modele pentru autoturisme de diferite tipuri. Anvelope iarna General Tire - aceasta este cu adevarat o "perla" a colectiei noastre care este acum la dispozitia dvs. Datorita caracteristicilor lor excelente, aceste produse ajuta la deplasarea de-a lungul drumului cu zapada cu cea mai mare viteza respectind in acelasi timp criteriile de securitate si confort. Astfel puteti procura anvelope de Iarna General tire destul de ieftin, comandand livrare la Chisinau sau alte localitati ale tarii cu ajutorul Autoshina. Un nivel ridicat a calitatii de produse si servicii este ceea ce suntem gata sa furnizam clientilor nostri la cerere, oriunde in Moldova.

 

Anvelope de iarna General tire

Specificatiile Anvelopelor Iarna General tire

Cand strada este plina de zapada si pe alocuri ghetus, fiecare sofer doreste sa se asigure ca masina lui se poate descurca cu situatia. Controlul asupra conducerii, securitatii, bunei aderente cu drumul - toate acestea sunt calitati atit de necesare in timpul iernii. Iar niste anvelope de iarna General tire v-or indeplini perfect cerintele enumerate. Datorita dezvoltarilor inovatoare, aceste anvelope ofera tractiune excelenta in conditii de zapada, gheata si ploaie. Temperaturile scazute nu vor mai deranja proprietarul masinii in timpul calatoriei sale. Absenta stifturilor pe suprafata de rulare si profilul directionat al anvelopelor, asigura tractiune excelenta in timpul miscarii. Mai mult, un set de anvelope de iarna General tire protejeaza soferul si pasagerii, chiar si pe sectiuni dificile ale drumului.

Avantajele anvelopelor de iarna General tire:

  • Manipularea volanului sporita pe trasee de zapada, gheata si cu umiditate sporita.

  • Frinare sigura cu o distanta redusa pentru frinare.

  • Flexibilitate si amortizare excelenta.

  • Aderenta stabila cu soseaua si orice portiune de drum indiferent de panta.

Pe site-ul Autoshina, fiecare sofer v-a putea alege anvelope de iarna General tire potrivite exact pentru automobilul sau. Datorita unui interface prietenos ve-ti putea gasi cu usurinta varianta optimala. Aici puteti sa comandati anvelope de iarna General tire, de orice fel de constructie si marime la un pret accesibil. Astfel profitati de un nivel european de servicii de livrare in timp scurt. Acum, vremea nu va mai fi o piedica pentru noi realizari! Alege inteligent – alege Autoshina.

Anvelope Iarna General tire preturi ✔️

Produs preturi ✔️
General Tire Eurovan 2119 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna General Tire?

Pretul cauciucurilor de iarna General Tire se ia in considerare cu 798 MDL si anunge la 4029 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba cauciucurile pentru iarna?

In Moldova nu este specificat data de incepere de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu legii daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite General Tire?

Pentru ca selecta cu succes cele mai ideale pneuri de iarna General Tire utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare specificati necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Astfel va deveni disponibila catalogul totala de pneuri disponibile cu garantia. Toate anvelopele de pe site-ul autoshina.md ofera o garantie oficiala. In consecinta orice articol cumparat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna General Tire?

in cazul in care incercati sa gasiti o alternativa a pneurilor General Tire, atunci recomandam sa luati in evidenta companii alternative
Torque
Tunga
Barum