Anvelope General Tire all season

Pneurile All-Season, la fel ca si alte tipuri de anvelope, fac parte din productia brandului General Tire, care in prezent face parte din compania germana Continental. Proiectarea si fabricarea pneurilor se efectueaza prin intermediul celor mai moderne echipamente de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt produse cauciucuri care sunt congruente cu toate normativele europene de calitate. Compania General Tire din SUA a aparut pe piata in anul 1915 si la momentul actual, comercializeaza propriile produse in peste 110 de state din toata lumea. Modalitatea eficienta de planficare a procesului de productie, precum si studiul minutios a pietei au permis companiei din SUA sa devina unul dintre producatorii cheie in industrie.

Anvelopele All-Season create de brandul General Tire se deosebesc prin insusiri fiabile de mobilitate pe portiuni de traseu uscat si umed. Compusul special de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile reliefate - sunt principalele avantaje datorita carora anvelopele General Tire obtin cele mai bune proprietati de exploatare. Asortimentul de pneuri All-Season ale brandului din SUA include cele mai variate prototipuri pentru a fi folosite in orice conditii de vreme pe autoturisme usoare, cit si pe SUV-uri. Anvelopele All-Season General Tire sunt disponibile intr-o varietate de modele: Grabber TR, Altimax HP, Altimax RT si altele. Puteti comanda cauciucuri General Tire All-Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la preturi avantajoase, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope General Tire all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
General Tire Grabber GT 4x4 SUV 2214 MDL
General Tire Grabber GT 2236 MDL
General Tire Grabber AT3 4029 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor pentru toate anotimpurile General Tire?

Pretul pneurilor pentru toate anotimpurile General Tire incepe de la 798 MDL si ajunge la 4029 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season General Tire?

Valorile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
Versatilitate .
Acestea sunt utilizate pentru diferite spectre meteorologice in comparatie cu cauciucurile de vara .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri ofera nivel de sonoritate suficient de scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt deosebit mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi pneurile potrivite pentru toate anotimpurile General Tire?

Pentru a selectati in mod optim anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile General Tire cu sezonulcorect/-a care se potrivesc vehiculului dvs., acordati atentie functia de selectare pe pagina curenta . in fereastra de selectie selectati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) adecvate cauciuc si producator . Apoi se va afisa lista intreg de cauciucuri in stoc cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile anvelope originale de la producatori calificati . Astfel orice alegere facuta va va deservi mult timp .