Anvelope de vara 285/75 R18

Internet magazinul de produse auto Autoshina.md propune anvelope 285/75 R18 pentru vara la pret de la 0 mdl.In continuare este ilustrat dosarul complet de anvelope auto de vara, din care sunteti in stare de a selecta pneuri auto potrivite.

Anvelope pentru mijlocul de transport 285/75 R18

Selectia anvelopelor si jantelor pentru masina - o intrebare dificila chiar si pentru automobilistii cu cu un stagiu de multi ani. Cu scopul de a facilita pentru dvs. alegerea, noi va prezentam o enumerare creata de anvelope auto dupa parametri, care sunt in armonie ideala pentru mijlocul dvs. de deplasare. Cauciucurile pentru automobil cu caracteristicile 285/75 R18 se fixeaza pe urmatoarele marci auto:

In online magazinul de cauciucuri Autoshina.md dvs. puteti sa vizualizati pozele, sa vizualizati costul si reputatia, sa examinati opinia automobilistilor, pentru a selectiona cele mai calitative cauciucuri pentru masina. Daca stati la dubii privind corectitudinea alegerii dvs. - utilizati ajutorul profesional de la specialistii nostri. Specialistii nostri fara indoiala vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa comandati cele mai potrivite pneuri pentru"prietenul dvs. de fier".

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 285/75 R18

Nu s-au potrivit anvelopele de vara 285/75 R18? Asa ceva intr-adevar poate avea loc, drept pe aceasta baza producatorii de automobile si permit o oarecare discerpanta in parametri. Noi am colectat pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

285/75 R16 , 285/75 R16C , 285/75 R17 , 285/75 R24 , 285/75 R24.5

Pneurile de vara nu se sfatuie sa fie montate si exploatate la temperaturi cu semnul minus, deoarece pneurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi cu semnul plus, la care cauciucul se simte foarte bine si ramine elastic, iarna cauciucul devine tare si pierde caracteristicile sale.

Nu se potriveste anotimpul?

Atrageti atentia la anvelope de iarna 285/75 R18

In ce mod de comandat pneuri pentru mijloc de transport pe website-ul magazinului ?

  • Alegeti din catalogul de pneuri pentru masina cu dimensiunile 285/75 R18 cauciucurile pentru masina care aveti nevoie;
  • Verificati prezenta produsului care va intereseaza;
  • Introduceti informatia ceruta la inregistrarea anvelopelor sau altui produs pentru masina.

Principalele avantaje ale comenzii rotilor in magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor auto prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea de a apela la ajutorul vulcanizarii noastre mobile;
  • Optiune mare de anvelope si diferite produse auto cu garantie de la companiile de producere si cu o garantie marita chiar de la internet magazin de produse auto autoshina.md;
  • Oferte promotionale la depozitarea sezoniera a anvelopelor si servicii de vulcanizare mobila la achizitionarea anvelopelor auto si preturi joase.

Selectia pneurilor pentru masini — o sarcina suficient de dificila. In cazul in care la dumneavoastra s-au iscat dificultati la selectia anvelopelor pentru autovehicul — apelati angajatii nostri. Online magazinul nostru efectueaza furnizarea pneurilor pentru autovehicule in toate regiunile din RM. Mai detaliat despre cost la livrare in diferite zone ale Republicii Moldova, este posibil de aflat, apelind luind legatura cu angajatii nostri dupa tel: ?? +37360066000.