Jante pentru automobile Zepp

In ciuda faptului ca «locul de nastere» al discurilor Zepp este Rusia, acestea sunt fabricate in Italia. Doua dintre cele mai puternice intreprinderi ruse in dezvoltarea discurilor au lucrat la productia jantelor pentru o companie italiana pana in 2006. Asociatia de productie metalurgica «Belokolitvensky» a produs jante pentru autoturisme, iar intreprinderea metalurgica din Krasnoyarsk era specializata in jante pentru vehicule off-road si 4x4. Cu toate acestea, in 2006, fabricile au incetat sa lucreze la discurile Zepp (Zeppelin), iar un nou lot de discuri sub marca «Zepp Royal Road» a inceput sa fie produs in Italia.

«Zepp Royal Road» activeaza din 2006. Cu o vasta experienta in productia de roti forjate si turnate, cu echipamente moderne si materiale de inalta calitate, rotile italiene «Zepp Royal Road» sunt produse de cel mai inalt nivel. In prezent, Ytaceste discuri sunt un concurent direct al companiei italiene «OZ Racing», insa costul jantelor Zepp este cu mult mai ieftin. Jantele Zepp din aliaj au o gama larga de modele in gama, dintre care unele pot fi comandate in culori diferite.

Printre gama de discuri Zepp puteti alege orice janta in intervalul de la 15 la 20 de raze. De asemenea, trebuie subliniat faptul ca modelele companiei italiene au cel mai adesea parametrii originali a modelelor populare de marci auto. Toate discurile Zepp sunt formate dintr-o priza centrala cu inscriptia «Zepp Royal Road» si inele de centrare de tranzitie. Cele mai populare modele de jante Zepp sunt: «Storm», «Gallardo» si «Falcon». Nu ezita! Cumpara jante auto Zepp (Zeppelin) la cele mai bune preturi in Moldova, cu livrare direct la domiciliu! Autoshina – rasfata-ti automobilul cu produse de calitate!