Jante pentru automobile ASW

Jantele auto de marca ASW sunt destul de populare. Costul lor scazut face achizitia foarte rationala. Ele se disting prin fiabilitate excelenta si conditii avantajoase de exploatare pe orice automobil. Acestea sunt fabricate pe cele mai moderne echipamente. Inceputul productiei jantelor ASW - 2002, Germania. Unicitatea discurilor acestui brand consta in spitele alungite care maresc vizibil discul. Jantele ASW din aliaj sunt fabricate din aliaj de aluminiu durabil si sunt certificate de «TÜV/ABE» si «Rostest». In procesul de productie sunt utilizate cele mai recente tehnologii sub monitorizarea controlului calitatii. Discurile sunt prezentate intr-o culoare clasica gri si sunt perfecte pentru orice masina.

Jante ASW – inseamna in mod constant stabilitate si calitate testata de soferi dea lungul timpului. In prezent, compania produce roti din aliaj ASW, absolut pentru toate tipurile de autoturisme, inclusiv masini sport si SUV-uri. Daca ati decis sa cumparati jante din aliaj ASW, atunci nu numai ca puteti imbunatati aspectul masinii, dar si calitatile dinamice ale acesteia. Cele mai populare dintre produsele ASW sunt jantele «ASW Zentra» si «ASW MX», care pot fi utilizate pentru masinile «Opel», «Volkswagen», precum si modelele altor producatori.

In catalogul nostru exista o gama uriasa de jante din aliaj sau otel pentru orice automobil, chiar si pentru cei mai exigenti soferi in ceea ce priveste calitatea. Pentru a cumpara jante ASW - apasati butonul cumpara si adaugati produsul in cos. Ulterior, ramane doar sa completati comanda. Curierii nostri vor livra comanda in maxim 3 ore, direct la domiciliul dvs, oriunde in Moldova. Autoshina – cele mai bune solutii pentru automobilul tau!