Anvelope de vara 170/70 R16

Online magazinul de produse pentru masina Autoshina propune cauciucuri de vara 170/70 R16 la pret de la 3 889 lei.In continuare este prezentat repertoriul detaliat de cauciucuri de vara, din care sunteti capabil de a selecta cauciucuri auto folositoare.
Dunlop K555 170/70 R16 75H
Marea Britanie
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Metzeler ME888 Marathon Ultra 170/70 R16 75H
Italia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 170/70 R16 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciucuri auto 170/70 R16

Selectionarea anvelopelor si jantelor pentru masina - o misiune complicata chiar si pentru cei mai buni conducatori de masina. Cu telul de a face mult mai convenabil pentru dumeavoastra selectarea, noi va prezentam o alegere formata de pneuri dupa masuri, care corespund pentru autovehiculul dvs.. Pneurile pentru masina cu parametrii 170/70 R16 se raporta la urmatoarele marci auto:

In online magazinul de cauciucuri Autoshina dvs. puteti sa examinati fotografiile, sa analizati preturile si evaluarea, sa examinati opinia cumparatorilor, pentru a selectiona cele mai convenabile pneuri auto. Daca aveti indoieli referitor la dimensiunile cauciucurilor dvs. - utilizati ajutorul profesional de la angajatii nostri cu experienta. Operatorii nostri fara indoiala va vor ajuta sa procurati de cel mai potrivit cauciuc pentru mijlocul dvs. de deplasare.

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 170/70 R16

Nu corespund pneurile pentru masina de vara 170/70 R16? Asa ceva s-ar putea sa se primeasca, intocmai de aceea fabricantii si permit o oarecare discerpanta in valori de marimi. Noi am colectat pentru dumneavoastra cauciucuri auto cu un diametru diferit.

Pe pneurile de vara nu trebuie de deplasat iarna, deoarece pneurile de vara sunt facute pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine elastic, la temperaturi sub zero cauciucul se intareste si pierde specificitatile sale.

Nu s-a potrivit anotimpul?

Selectati anvelope de iarna 170/70 R16

Prin ce maniera de cumparat anvelope pe website-ul magazinului autoshina.md?

  • Alegeti din catalogul de cauciucuri cu marimea 170/70 R16 anvelopele pentru autovehicul care aveti nevoie;
  • Verificati disponibilitatea productiei care v-a marcat interes;
  • Comunicati informatiile cerute la achitarea cumparaturii.

Principalele avantaje ale procurarii pneurilor in magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a pneurilor auto in Chisinau si prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a solicita ajutor vulcanizarea noastra mobila;
  • Alegere foarte mare de anvelope si accesorii pentru masina cu garantie de la branduri si cu o garantie marita chiar de la internet magazin de anvelope autoshina.md;
  • Oferte promotionale regulate la serviciile de depozitare sezoniera a anvelopelor auto si vulcanizare mobila la comanda anvelopelor auto si preturi joase.

Alegerea anvelopelor — o sarcina foarte dificila. In caz ca la dumneavoastra s-au iscat complicatii la alegerea cauciucurilor pentru masina — luati legatura cu noi. Web magazinul nostru indeplineste furnizarea anvelopelor pentru autovehicule in absolut orice oras din Republica Moldova. Mai detaliat despre pret la furnizare in felurite zone populate ale Moldovei, este posibil de intrebat, apelind operatorii nostri dupa numarul de telefon ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 170/70 R16 in Moldova?

Puteti cumpara pneuri pentru sezonul de vara 170/70 R16 in magazinul Autoshina.md. Oferim un sortiment bogat de anvelope auto de vara 170/70 R16 la un pret foarte convenabil in Moldova. Oferim livrare gratuita in toata Moldova pentru produsul comandat.

❓ Cat costa anvelopele de vara 170/70 R16 in Chisinau?

Costul pneurilor de vara MDL lei.Sa va decideti cu alegerea va vor ajuta consultantii nostri calificati, pentru a primi o consultatie scrieti in chat sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine pneuri auto de vara 170/70 R16?