Anvelope de vara Toyo

Anvelope de vara Toyo

Compania «Toyo Tires & Rubber Co.» nu are o istorie atat de vasta ca majoritatea producatorilor mondiali de cauciucuri (premium) pentru automobile. Compania japoneza a fost formata abia in 1945, iar productia primelor anvelope auto a avut loc dupa sase ani. De-a lungul istoriei sale, «Toyo Tires & Rubber Co.» a reusit sa achizitioneze mai multe companii din China si Australia. Astazi, compania coopereaza cu astfel de giganti din industria anvelopelor, cum ar fi: «Pirelli», «Goodyear», «Yokohama» si chiar «Mitsubishi». Productia companiei consta in doua domenii: productia materialelor de constructie termo si hidro-izolante (26%) si fabricarea pneurilor pentru diverse vehicule (74%).

Pneurile japoneze «Toyo» sunt populare printre fanii curselor urbane. Acest fapt nu a fost realizat datorita stabilitatii maxime si manevrabilitatii excelente a anvelopelor, si datorita contributiei apreciabile a brandului la legalizarea acestor tipuri de curse. Toate modelele sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale, sunt ecologice si de inalta calitate. Cauciucurile Toyo sunt folosite in setul echipamentelor de baza (OE) pentru producatorii-auto niponi ca: Mazda, Toyota si Mitsubishi. Linia extinsa de productie va permite sa alegeti anvelope de vara Toyo pentru autoturisme, sedane si minivane, SUV-uri si microbuze, camioane, cat si masini grele de transport sau pentru constructii.

Anvelope de vara Toyo preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Toyo Proxes Sport SUV 253 MDL
Toyo Proxes CF2 902 MDL
Toyo Tranpath MPZ 1062 MDL
Toyo NanoEnergy 3 1095 MDL
Toyo Proxes ST II 1224 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de vara Toyo?

Pretul cauciucurilor de vara Toyo initiaza de la 902 MDL si ajunge pana la 6850 MDL pentru 1 anvelopa. Cand achizitionati orice pneu pentru dvs. oferim livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi pneuri de vara Toyo?

Pentru ca sa selectati binecauciucurile de vara potrivite Toyo cu raza potrivit care se potrivesc automobilului dvs., utilizati functia de selectie de pe pagina principala. in fereastra de selectie selectati dimensiunea necesara ( raza, latimea, inaltimea ) anvelopei si a furnizorului . Apoi se va afisa lista completa de pneuri disponibile cu garantie. La noi sunt disponibile numai produse originale de la furnizori mondiali . Astfel orice alegere va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In Moldova nu este indicat o data de incepere de a schimba anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie va creste peste +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Toyo?

in cazul in care dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Toyo, apoi este recomandat sa evidentiati :
Sunny
Invovic
Waterfall