Anvelope Toyo all season

Anvelope all season Toyo

Pneurile All-Season, la fel alte modele de cauciucuri, sunt parte din productia producatorului japonez Toyo. Proiectarea si fabricarea cauciucurilor are loc prin utilizarea celor mai moderne utilaje de productie. In cele din urma, sunt obtinute pneuri care corespund cu toate standardele mondiale de calitate. Intreprinderea Toyo din Japonia apare in industrie in anul 1943 si la momentul actual, comercializeaza propria productie in peste 100 tari din toata lumea. Tehnica corecta de organizare a procesului de productie, precum si analiza detaliata a pietei au oferit posibilitatea producatorului din Japonia sa devina unul din liderii din industria productiei de anvelope.

Pneurile pentru toate sezoanele oferite de producatorul Toyo se caracterizeza prin insusiri senzationale de aderenta pe fisii de drum umed si uscat. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt principalele avantaje datorita carora cauciucurile Toyo obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Asortimentul de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale producatorului din Japonia cuprinde diferite prototipuri pentru a fi utilizate in diverse conditii de vreme pe autoturisme usoare, vehicule de transport, precum si pe Crossovere. Puteti achizitiona anvelope auto Toyo All-Season in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la cost convenabil, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope Toyo all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Toyo NanoEnergy Van 1648 MDL
Toyo Japan OBGS5 2195 MDL

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Toyo?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Toyo initiaza cu 902 MDL si atinge 6850 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul pneurilor all-season Toyo?

Avantajele de baza a cauciucurilor pentru toate anotimpurile consista din :
multifunctionalitate.
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru diferite cerinte de temperatura comparativ cu anvelopele de iarna .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri ofera grad de zgomot scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Toyo?

Pentru a selectionati just cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Toyo cu raza corect/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, gasiti functia de selectie pe pagina principala . in fereastra filtrului selectati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) potrivite anvelope si producator . Mai departe va fi vizibil lista deplin de anvelope in stoc cu costul . in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la producatori vestiti . In consecinta orice achizitie facuta va va deservi pe o durata indelungata de timp .