Anvelope de vara 225/30 R22

Online magazinul de anvelope Autoshina ofera oportunitatea de a cumpara anvelope pentru vara 225/30 R22 de la 0 lei.Mai in jos urmeaza catalogul complet de anvelope auto pentru vara, din care aveti sansa de a comanda anvelope pentru automobil utile.
Nankang Noble Sport NS-20 225/30 R22 87W
Taiwan
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Nankang NS-20 225/30 R22 87W
Taiwan
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 225/30 R22 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciucuri pentru automobil 225/30 R22

Selectionarea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o intrebare dificila chiar si pentru conducatorii de masina cu o experienta destul de avansata. Cu tinta de a facilita alegerea, noi va propunem sa atrageti atentia la o enumerare pregatita de anvelope auto dupa masuri, care sunt in armonie perfecta pentru mijlocul dvs. de transport. Cauciucurile pentru masina cu caracteristicile 225/30 R22 se fixeaza pe ulterioarele modele de mijloc de transport:

La noi in Autoshina.md dvs. puteti sa vedeti fotografiile, sa vizualizati costul si evaluarea, sa analizati parerea cumparatorilor, pentru a alege cele mai bune pneuri pentru autoturism. Daca nu sunteti sigur de dimensiunea pneurilor dvs. - apelati la managerii nostri. Specialistii nostri fara doar si poate vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa gasiti cele mai corespunzatoare pneuri pentru autoturismul dumneavoastra.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 225/30 R22

Nu se potrivesc pneurile pentru masina de vara 225/30 R22? Asa ceva poate iesi, drept in legatura cu situatia data producatorii de mijloace de transport si permit o oarecare discerpanta in dimensiuni. Noi va propunem anvelope cu un diametru diferit.

225/30 R16 , 225/30 R20

Pneurile de vara este interzis sa fie exploatate in perioada de iarna, dat fiind faptul ca cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi cu semnul plus, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine elastic, iarna cauciucul se intareste si pierde caracteristicile sale.

Nu s-a potrivit sezonul?

Atrageti atentia la anvelope de iarna 225/30 R22

In ce mod de cumparat anvelope in online magazinul Autoshina.md?

  • Alegeti din enumerarea de anvelope auto cu dimensiunea 225/30 R22 anvelopele auto care va intereseaza;
  • Asigurati-va de disponibilitatea produsului care v-a interesat;
  • Completati datele trebuincioase la inregistrarea anvelopelor sau altui produs pentru masina.

Avantajele comenzii cauciucurilor in online magazinul de anvelope Autoshina

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor auto prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea de a solicita ajutor vulcanizarea noastra mobila;
  • Alegere grandioasa de anvelope, jante si diferite produse pentru automobile cu garantie de la firmele de producere si cu o garantie marita chiar de la online magazin de anvelope autoshina.md;
  • Oferte promotionale regulate la serviciile de depozitare sezoniera a anvelopelor si servicii de vulcanizare mobila la inregistrarea comenzii pentru anvelope si preturi corespunzatoare.

Alegerea anvelopelor pentru masina — o sarcina suficient de dificila. In caz ca la dumneavoastra s-au iscat greutati la selectia cauciucurilor pentru masina — luati legatura cu noi. Online magazinul nostru efectueaza furnizarea pneurilor in orice punct populat din Republica Moldova. Mai amanuntit despre preturi la furnizare in diferite orase ale Republicii Moldova, este posibil de intrebat, apelind luind legatura cu operatorii nostri dupa tel: ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 225/30 R22 ieftin?

Puteti cumpara cauciucuri pentru vara 225/30 R22 in magazinul Autoshina.md. Oferim un asortiment vast de anvelope auto de vara 225/30 R22 la un pret convenabil in Chisinau. Oferim livrare gratuita in Chisinau si Moldova pentru toate produsele comandate.

❓ Cat costa cauciucurile de vara 225/30 R22 in Chisinau?

Anvelopele de vara 225/30 R22 costa de la MDL lei.Dv. mereu veti fi ajutat sa alegeti consultantii nostri, pentru aceasta scrieti in chatul site-ului nostru sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care anvelopele de vara 225/30 R22 ieftine aveti?