Anvelope de iarna Yokohama in Chisinau

Anvelope de iarna Yokohama

Yokohama Rubber Co Ltd. - producator japonez de pneuri pentru automobile, care a inceput productia in 1919 cu diverse produse din cauciuc - curele de transmisie, care erau mult mai fiabile decat analogiile din piele. In timpul razboiului, compania a reusit sa se mentina pe piata datorita comenzilor pentru armata. Astazi compania detine reprezentante in Arabia Saudita, Singapore, Emiratele Arabe Unite, Canada, Thailanda, Australia si Filipine. Pneurile sunt produse sub mai multe marci comerciale, printre care: «A. drive», «C. drive», «S. drive», «Geolander» si «ADVAN».

Anvelopele de iarna Yokohama japonez sunt reprezentate de o gama larga de dimensiuni, proprietati si caracteristici diferite. Modele simetrice si asimetrice ale benzii de rulare ale anvelopelor de iarna Yokohama se disting prin prezenta unor blocuri sau nervuri mari de cauciuc, care asigura o buna tractiune pe suprafata drumului, o stabilitate directionala puternica si manevrabilitate excelenta in conditii de siguranta chiar si in timpul conducerii cu viteza mare. Magazinul online Autoshina.md va propune sa cumpqrati cauciucuri de iarna Yokohama la un pret atractiv, cu livrare si garantie, direct de la producator.

Anvelope de iarna Yokohama in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Yokohama W.drive V905 1889 MDL
Yokohama BluEarth Winter V905 2183 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna Yokohama?

Costul pentru cauciucurile de iarna Yokohama initiaza de la 1889 MDL si anunge la 7853 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In RM nu este specificat data exacta de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform reglementarile daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci automobilistii trebuie sa reinnoiasca pneurile de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna Yokohama?

Pentru a selectiona corect cele mai ideale cauciucuri de iarna Yokohama acordati atentia la caseta/-ei de cautare de pe pagina curenta. In fereastra de cautare specificati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a pneurilor si a producatorului. Astfel va fi afisat lista totala de pneuri disponibile cu costul. Toate articolele de pe site au o garantie oficiala. Rezulta ca orice pneu cumparat se va potrivi automobilului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Yokohama?

in caz ca incercati sa gasiti o alternativa a anvelopelor Yokohama, in situatia data recomandam sa priviti la aceste companii
RoadX
Continental
GT Radial