Anvelope Yokohama all season

Anvelope all season Yokohama

Anvelopele pentru toate sezoanele, ca si alte modele de cauciucuri, se include in productia brandului japonez Yokohama. Procesul de productie a anvelopelor se realizeaza prin utilizarea celor mai recente echipamente de productie. Astfel, sunt obtinute anvelope care sunt conforme cu toate normele mondiale de calitate. Intreprinderea Yokohama din Japonia si-a inceput activitatea in jurul anului 1917 si la moment, comercializeaza propriile produse in 100 tari din intreaga lume, ce ii permite brandului sa faca parte din 10 cei mai mari producatori de anvelope in lume. Strategia eficienta pentru organizare a sistemului de productie, precum si studiul detaliat a specificului pietei au oferit posibilitatea brandului din Japonia sa devina unul dintre liderii in industrie.

Anvelopele All-Season de la producatorul Yokohama se manifesta prin proprietati senzationale de mobilitate pe fisii de traseu uscat si umed. Compusul imbunatatit de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt cele mai esentiale avantaje datorita carora pneurile Yokohama obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Multitudinea de pneuri pentru toate sezoanele ale brandului din Japonia aduna diferite prototipuri pentru a fi exploatate in orice conditii de vreme pe autoturisme usoare, vehicule de mare tonaj, precum si pe SUV-uri. Va oferim posibilitatea de a comanda pneuri auto Yokohama All-Season in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la costuri ieftine, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope Yokohama all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Yokohama BluEarth-4S AW21 2582 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor pentru toate anotimpurile Yokohama?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Yokohama incepe de la 1889 MDL si ajunge la 7853 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele cauciucurilor all-season Yokohama?

Valorile esentiale a pneurilor pentru toate anotimpurile sunt:
fluiditate .
Acestea sunt utilizate pentru variate cerinte de temperatura comparativ cu anvelopele de iarna .
Comoditate.
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri furnizeaza indice de zgomot relativ scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt deosebit mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Yokohama?

Ca sa, Daca doriti sa selectionati cu succes anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Yokohama cu dimensiunea potrivit/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, gasiti filtrul pe pagina principala . in fereastra filtrului gasiti dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) necesare cauciuc si producator . Mai departe va deveni disponibil indexul total de cauciucuri in stoc cu pretul . in magazinul nostru sunt de vanzare anvelope originale de la marci vestiti la nivel mondial . Prin urmare orice alegere facuta va va incanta pe o durata indelungata de timp .