Anvelope de iarna Vredestein

Anvelope de iarna Vredestein

Compania olandeza Vredestein B.V din 2009 apartine concernului indian «Apollo Tires». «Vredestein B.V.» - are propriul centru de cercetare si dezvoltare stiintifica, o baza de materii prime si o retea extinsa de distributie. Vredestein dezvolta si produce anvelope de clasa «Premium» pentru o gama larga de vehicule, inclusiv pentru orice conditii climatice. Produsele companiei sunt vandute in Rusia, tarile CSI, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Fabricile companiei sunt situate in India, Indonezia, Malaezia si Thailanda. Volumul anual de productie al companiei este de 4 milioane de unitati de anvelope care sunt exportate in intreaga lume. Pneurile Vredestein ofera proprietarilor de autovehicule manevrabilitate fiabila si sigura in toate conditiile meteorologice.

Linia anvelopei de iarna este reprezentata de modele cu crampoane si anvelope simple. Caracteristicile de tractiune si de cuplare de prima clasa, economia de combustibil si preturile democratice motiveaza o cerere sporita pe continentul european pentru anvelopele «Vredestein». Productia se realizeaza pe echipamente performante si cu participarea unei echipe intregi de testare. O abordare inovatoare, solutiile moderne de proiectare si respectarea standardelor internationale de calitate si siguranta – sunt esenta succesului companiei. Cumparati cauciucuri de iarna Vredestein la pret bun in Moldova in magazinul online Autoshina.md – un partener experimentat si de incredere, care ofera servicii de calitate si produse auto cu garantie, direct de la producator!

Anvelope de iarna Vredestein preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Vredestein SnowTrac 1532 MDL
Vredestein Wintrac Xtreme S 2477 MDL
Vredestein Wintrac PRO 2897 MDL
Vredestein Wintrac 3716 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Vredestein?

Costul pentru anvelopele de iarna Vredestein initiaza de la 1385 MDL si atinge 6960 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In RM nu sunt termeni clari de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa inlocuiasca anvelopele de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Vredestein?

Pentru ca alege optim cele mai ideale pneuri de iarna Vredestein acordati atentia la functiei/-a de selectare de pe pagina principala . In fereastra de selectare selectati adecvatele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a pneurilor si furnizorului. Dupa aceea va fi afisat catalogul completa de pneuri disponibile la un pret mic. Toate articolele de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Deci orice pneu cumparat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de iarna Vredestein?

Daca vreti o inlocuire a anvelopelor Vredestein, atunci sfatuim sa acordati atentia la alti producatori
Greatway
Starmaxx
Pirelli