Anvelope de vara Vredestein

Anvelope de vara Vredestein

«Vredestein» - este o companie olandeza care este un producator mondial de cauciucuri pentru automobile. Prima productie de produse din cauciuc a fost deschisa in 1909. In forma sa actuala, compania de anvelope a fost infiintata in 1946. Pana in prezent, reprezentantul olandez al industriei de anvelope este specializat in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, motociclete, cat si echipamente industriale si agricole. «Vredestein» - dezvolta si produce anvelope de clasa «Premium» pentru diverse vehicule si conditii de exploatare.

Anvelopele de vara Vredestein au o rezistenta excelenta la temperaturi ridicate. Risc minim de acvaplanare in procesul de deplasare pe suprafetele umede ale drumului. Principalii reprezentanti ai liniei modelelor de vara sunt «Ultrac» si «Sportrac». Anvelopele de vara Vredestein sunt orientate spre o functionare fiabila in diverse conditii meteorologice dificile. Prin urmare acestea ofera proprietati excelente de cuplare, rulare si de tractiune. Indiferent de conditiile meteorologice si calitatea soselei, masina devine cu 30% mai usoara in manevrare. Economia si confortul este garantat de anvelopele Vredestein. Magazinul online Autoshina.md ofera o gama larga de anvelope pentru masini, din care puteti cumpara anvelope de vara Vredestein cu livrare in toata Moldova si la pret avantajoas!

Anvelope de vara Vredestein preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Vredestein Ultrac Sessanta 2145 MDL
Vredestein Ultrac 2415 MDL
Vredestein Sportrac 5 2797 MDL
Vredestein Ultrac Satin 3725 MDL
Vredestein Ultrac Cento 3821 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Vredestein?

Costul anvelopelor de vara Vredestein se ia in considerare de la 1385 MDL si atinge 6960 MDL pentru o unitate. Cand cumparati orice anvelopa pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Vredestein?

Pentru ca sa selectati corectanvelopele de vara potrivite Vredestein cu raza adecvat care corespund masinii dvs., gasiti filtru de pe pagina actuala. in campurile libere marcati dimensiunea necesara ( inaltimea, latimea, raza) anvelopei si a furnizorului . Dupa aceea va fi afisat indexul integrala de pneuri disponibile cu garantie. La noi sunt de vanzare produse originale de la producatori vestiti . Astfel orice alegere facuta va fi in exploatare mult timp .

❓ Cand se schimba anvelopele pe cele de vara?

In Republica Moldova nu exista un termen exact de a schimba anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie ajunge +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Vredestein?

Daca dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Vredestein, in asa situatie va sfatuim sa luati in considerare alti furnizori :
Marangoni
Gislaved
Greatway