Anvelope Vredestein all season

Anvelope all season Vredestein

Anvelopele AllSeason, ca si alte modele de anvelope, intra in linia de produse companiei olandeze Vredestein. Proiectarea si fabricarea anvelopelor are loc cu ajutorul celor mai recente dispozitive de prelucrare industriala. In acest mod, sunt create pneuri care respecta toate normativele europene de calitate. Compania Vredestein din Olanda a fost fondata in jurul anului 1909 si la ora actuala face parte din compania indiana Apollo Tyres, si vinde pneuri in statele CSI, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Abordarea eficienta de planficare a procesului de fabricare, precum si analiza detaliata a particularitatilor pietei au permis brandului din Olanda sa devina unul din liderii in industrie.

Cauciucuri All Season oferite de brandul Vredestein se deosebesc prin proprietati fiabile de rulare pe fisii de drum umed si uscat. Compusul special de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile care ies in relief – sunt principalele avantaje datorita carora anvelopele Vredestein obtin cele mai bune caracteristici de exploatare. Sortimentul de anvelope pentru toate anotimpurile ale marcii din Olanda aduna diferite modele cu destinaatia de a fi folosite in diverse conditii de vreme pe autoturisme usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Va oferim posibilitatea de a comanda anvelope Vredestein All Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la preturi convenabile, cu livrare in toata tara.

Anvelope Vredestein all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Vredestein Quatrac PRO 2487 MDL
Vredestein Quatrac 5 3506 MDL

❓ Cat costa pneurile pentru toate anotimpurile Vredestein?

Pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Vredestein initiaza cu 1385 MDL si atinge 6960 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Vredestein?

Avantajele cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
dinamism .
Cauciucurile pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru mai variate cerinte de clima in comparatie cu anvelopele de iarna .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot redus . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile potrivite pentru toate anotimpurile Vredestein?

Pentru a selectionati cu succes anvelope ideale pentru toate anotimpurile Vredestein cu raza adecvat/-a care coincid masinii dvs., utilizati functia de selectie pe aceasta pagina . in filtru marcati dimensiunile(latime, inaltime si raza ) potrivite anvelope si producator . Apoi va deveni disponibil catalogulcomplet de cauciucuri disponibile cu costul . la noi sunt disponibile anvelope originale de la furnizori vestiti . In consecinta orice alegere facuta va va deservi multi ani.