Anvelope de iarna Toyo

Anvelope de iarna Toyo

«Toyo Tires & Rubber Co.» - primul producator japonez, care «s-a aventurat» sa deschida o sucursala de productie in SUA (in conditiile unei concurente destul de acerbe pe continent). In prezent, pe piata americana opereaza o divizie a «Nitto Tire North America». Toata productia de anvelope este de inalta calitate, fiind adesea folosita in motosport. «Toyo Tires & Rubber Co.» detine in Japonia propriul centru tehnic, un laborator de cercetare si doua centre de testare pentru anvelope de vara si de iarna. Pentru a obtine performante ridicate, compania efectueaza cercetari si teste in curs.

Dintre modelele Toyo, de o cerere speciala se bucura cauciucuri de iarna. Acestea isi pastreaza caracteristicile functionale in conditii unor drumuri dificile la temperaturi scazute, facand masina stabila si perfect controlabila pe drumurile inghetate. Datorita structurii speciale, banda de rulare ofera o aderenta puternica pe suprafetele acoperite cu zapada, iar ca adaos crampoanele imbunatatesc aderenta anvelopelor pe gheata. Reducerea efectului acvaplanarii este posibila datorita canelurilor structurale cu iesiri spre marginile pneurilor. Cumpara, chiar astazi anvelope de iarna Toyo cu livrare, la preturi accesibile in Moldova in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna Toyo preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Toyo Snowprox S943 970 MDL
Toyo OBSERVE G3-ICE 1025 MDL
Toyo Observe S944 1195 MDL
Toyo TYH09 1290 MDL
Toyo OBSERVE GSi5 1295 MDL

❓ Cat costa anvelopele de iarna Toyo?

Pretul pneurilor de iarna Toyo se ia in considerare de la 902 MDL si atinge 6850 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu sunt data exacta de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci automobilistii trebuie sa inlocuiasca pneurile de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Toyo?

Pentru a selectiona optim cele mai ideale anvelope de iarna Toyo cautati caseta/-ei de cautare de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare selectati adecvatele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a anvelopelor si a producatorului. Dupa aceea va deveni disponibila catalogul deplina de pneuri in stoc cu garantia. Toate marfurile de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice anvelopa selectata se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna Toyo?

in cazul ca vreti o alternativa a anvelopelor Toyo, in situatia data sfatuim sa analizati marcile date
Nankang
Kama
AltaiShina