Anvelope de iarna Pirelli

Anvelope de iarna Pirelli

«Pirelli & Co» este un producator celebru de pneuri din Italia care este detinut de compania chineza «China National Chemical Corporation». «Pirelli & Co» detine mai multe centre de cercetare care testeaza diferite modele si lucreaza asupra imbunatatirii performantei modelelor de cauciuc. Initial, compania era specializata in fabricarea si vanzarea cauciucului elastic. Compania detine mai multe branduri afiliate: «Ceat» si «Formula». In cazul in care cauciucurile «Ceat» se intalnesc in tarile unde sunt produse (Turcia si India), «Formula» reprezinta o alternativa bugetara in multe tari europene.

Anvelope de iarna Pirelli - modele de calitate care garanteaza o aderenta sigura si fiabila in intervalul de temperatura de la + 7° C pana la -40° C. Tehnologia «Adaptive Compound» este adaptata la cauciucuri de iarna pirelli care ofera o "combinatie inteligenta" pentru anvelope. Aceasta tehnologie face posibila adaptarea pneului la orice conditii de temperatura in sezonul de iarna, prin schimbarea rigiditatii. Pentru a cumpara anvelope de iarna Pirelli in Moldova, aruncati o privire in magazinul online Autoshina.md. Beneficiati chiar astazi de preturi rezonabile, cu livrare si instalare la domiciliu in caz de necesitate.

Anvelope de iarna Pirelli preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Pirelli WIceFR 974 MDL
Pirelli ForW Formula 1203 MDL
Pirelli Formula Ice 1249 MDL
Pirelli XL WTcint 1364 MDL
Pirelli Winter Ice Zero 1545 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Pirelli?

Pretul pneurilor de iarna Pirelli initiaza cu 718 MDL si atinge 18185 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In Republica Moldova nu este specificat data de incepere de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu reglementarile daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa inlocuiasca anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Pirelli?

Pentru ca selectiona optim cele mai ideale anvelope de iarna Pirelli utilizati caseta/-ei de cautare de pe pagina principala . In fereastra de selectare selectati adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a cauciucurilor si furnizorului. Dupa aceea va fi disponibil catalogul completa de pneuri in stoc cu costul. Toate articolele din magazinul autoshina au o garantie oficiala. Deci orice produs selectat se va potrivi automobilului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Pirelli?

in cazul ca incercati sa gasiti o inlocuire cauciucului Pirelli, in acest caz recomandam sa va uitati la
Voltyre
Tunga
Lassa