Anvelope de iarna Kleber

Anvelope de iarna Kleber

Pana in prezent, producatorul francez Kleber ramane unul dintre cei mai importanti producatori de cauciuc pentru autovehiculele din clasa mijlocie. Calitatea ridicata a produselor este confirmata de faptul ca anvelopele Kleber sunt livrate fabricilor care asambleaza astfel de giganti din industria automobilelor ca: «Peugeot», «Volkswagen», «Opel», «Renault» si «Suzuki». Anvelopele Kleber sunt concepute pentru a fi utilizate pe diverse autoturisme — vehicule de transport si camioane, SUV-uri, microbuze si chiar si limuzine. Anvelopele sezoniere de vara si de iarna se caracterizeaza prin caracteristici functionale si tehnice excelente, care se bucura de o cerere sporita pe piata Europeana si CSI.

Cele mai populare modele de cauciuc de iarna Kleber sunt «Krisalp» si «Transalp», caracterizate prin fiabilitate, durabilitate si siguranta. Proprietatile operationale excelente sunt asigurate prin utilizarea tehnologiilor moderne, in dezvoltarea si aplicarea echipamentelor de inalta calitate in productia de produselor. Cauciucul prezinta ofera o rezistenta mare la uzura, solicitare mecanica, rezistenta ridicata la rupere si fisuri sub influenta temperaturilor scazute. Pentru proprietarii auto din Moldova, magazinul online Autoshina.md ofera la preturi accesibile achizitii de cauciucuri de iarna Kleber, cu o garantie de calitate de la producator si livrare in toata tara la bun pret.

Anvelope de iarna Kleber preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kleber Krisalp HP3 1009 MDL
Kleber Transalp 2 1700 MDL
Kleber Krisalp HP2 1920 MDL
Kleber Krisalp HP3 SUV 2330 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de iarna Kleber?

Costul pentru anvelopele de iarna Kleber initiaza de la 947 MDL si anunge la 4503 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In Republica Moldova nu sunt data de incepere de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit normele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii trebuie sa schimbe pneurile de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Kleber?

Pentru a alege optim cele mai ideale anvelope de iarna Kleber utilizati filtrele/-lor de pe pagina curenta. In fereastra de selectare selectati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a cauciucurilor si a producatorului. Acum se va afisa lista totala de cauciucuri disponibile cu pretul. Toate marfurile de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice produs cumparat se va potrivi automobilului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna Kleber?

Daca incercati sa gasiti o inlocuire cauciucului Kleber, apoi sfatuim sa analizati companii alternative
Orium
Taurus
Pro Comp