Anvelope de iarna Contyre

Anvelope de iarna Contyre

Producatorul rus de pneuri pentru autovehicule «Contyre» detine doua fabrici in Rusia si Ucraina. Productia de anvelope este incredintata inginerilor japonezi, rusi si ucraineni. Marca rusa «Contyre» produce anvelope de vara, de iarna, anvelope All-Season si anvelope mood terain. Pentru dezvoltarea anvelopei, specialistii au tinut cont de conditiile drumurilor de calitate slaba in tarile din spatiul post-sovietic: Rusia, Ucraina, Moldova etc. Toata productia de cauciucuri trece doua testari tehnice pe doua niveluri: primul nivel la fabricile producatorului, al doilea - controlul intern al companiei. Pentru un pret rezonabil, puteti obtine anvelope care nu sunt inferioare caracteristicilor functionale ale multor modele asemanatoare mai scumpe.

Anvelopele de iarna «Contyre» sunt destinate utilizarii pe masini de clasa economa. Compozitia speciala, datorita continutului de poliester si nailon, face ca anvelopele sa fie rigide, ceea ce le confera siguranta si rezistenta la deformare. Aranjamentul larg al canalelor de drenaj si al zigzagurilor ofera o buna mobilitate si o aderenta puternica in conditiile drumurilor inghetate sau inzapezite. Cele mai populare modele de anvelope de iarna sunt «Artic Ace» si «Artic Ace 3». Pentru soferii care prefera un stil calm de conducere, magazinul nostru online va ofera pentru a cumpara anvelope de iarna Contyre in Moldova, la un pret accesibil, cu livrare in intreaga tara si cu garantie de la producator. «Autoshina» - alege anvelope inteligent!

Anvelope de iarna Contyre preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Contyre Arctic Ice III 527 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Contyre?

Pretul anvelopelor de iarna Contyre initiaza cu 517 MDL si anunge la 517 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu exista data exacta de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform regulile daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa schimbe anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Contyre?

Pentru a selectiona cu succes cele mai ideale pneuri de iarna Contyre cautati functiei/-a de selectare de pe pagina aceasta . In fereastra de cautare specificati adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a pneurilor si furnizorului. Acum va deveni disponibila lista deplina de anvelope in stoc cu pretul. Toate marfurile de pe site au o garantie oficiala. Deci orice produs selectat se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Contyre?

in cazul ca incercati sa gasiti o alternativa a pneurilor Contyre, in acest caz sugeram sa va uitati la alti producatori
Radburg
Nankang
Durun