Anvelope de vara Contyre

Anvelope de vara Contyre

Marca Contyre apartine concernului rusesc «Avtoshina», iar produsele din cauciuc sunt fabricate in fabrici din Rusia si Ucraina. Proiectarea si dezvoltarea design-ului si a formei de pres a fost incredintata specialistilor companiei «Pneuform», de serviciile carora beneficiaza cele mai cunoscute companii din industria de anvelope: «Pirelli», «Continental», «Nokian» si «Goodyear». Linia de productie include modele de vara si iarna in diverse dimensiuni. Datorita introducerii celor mai recente tehnici in procesul de productie si prin utilizarea materiilor prime si a materialelor de inalta calitate, compania produce pneuri, cu adevarat sigure si confortabile, care se disting prin costuri accesibile si o economisire sporita de combustibil.

Pneurile de vara Contyre sunt reprezentate de mai multe randuri, dintre care cea mai populara este Megapolis, destinata functionarii pe sosele urbane. Stabilitatea curselor, cursa in conditii de siguranta si manevrabilitatea buna sunt principalele avantaje ale anvelopelor de vara Contyre. Tuburile profunde de pe suprafata de rulare indeparteaza perfect umiditatea din zona de contact, impiedicand acvaplanarea. Anvelopele de vara Contyre demonstreaza un comportament sigur pe orice carosabile in timpul verii. Magazinul online Autoshina.md ofera o gama larga de anvelope la un pret accesibil cu livrare in toata Moldova!

Anvelope de vara Contyre preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa anvelopele de vara Contyre?

Pretul anvelopelor de vara Contyre initiaza de la 517 MDL si ajunge pana la 517 MDL pentru unitate. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Contyre?

Daca doriti sa selectionati bineanvelopele de vara perfecte Contyre cu raza adecvat care corespund modelului de masina a dvs., acordati atentie la bara de cautare de pe pagina curenta. in fereastra de selectie specificati dimensiunea corecta (latimea, inaltimea si raza ) pneului si a furnizorului . Apoi va aparea indexul totala de anvelope disponibile impreuna cu pretul. La noi sunt in stoc produse originale de la furnizori calificati . Prin urmare orice achizitie facuta va va incanta mult timp .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Moldova nu exista o data de incepere de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica ajunge +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Contyre?

Daca dvs. doriti o alternativa pentru cauciucurile de vara Contyre, in asa situatie sugeram sa luati in considerare :
Sunwide
Agate
Westlake