Anvelope Contyre all season

Pneurile All-Season, ca si alte tipuri de cauciucuri, fac parte din productia brandului rusesc Contyre. Proiectarea anvelopelor se efectueaza cu ajutorul celor mai performante utilaje de productie. Astfel, sunt create anvelope care sunt congruente cu toate normativele mondiale de calitate. Marca comerciala Contyre din Rusia la moment vinde cauciucuri in tari din regiunea CSI. Modalitatea inedita pentru planficare a sistemului de fabricare, precum si studiul detaliat a pietei au permis companiei, care produce anvelope la uzinele in Federatia Rusa (orasul Kirov) si Ucraina (orasul Bila Tserkva), sa se afirme ca unul din producatorii cheie din industria productiei de pneuri in CSI.

Anvelopele auto All-Season oferite de brandul Contyre se deosebesc prin insusiri fiabile de aderenta pe portiuni de carosabil umed si uscat. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile care ies in relief - sunt principalele cauze prin intermediul carora pneurile Contyre obtin cele mai bune proprietati de exploatare. Sortimentul de anvelope All-Season ale brandului din Rusia presupune cele mai diverse prototipuri pentru a fi exploatate in diverse conditii de vreme pe vehicule usoare, vehicule de mare tonaj, cit si pe SUV-uri sau Crossovere. Va oferim posibilitatea de a cumpara cauciucuri Contyre All Season in Chisinau, Moldova in magazinul online autoshina.md, la preturi convenabile, cu livrare in toata tara.

Anvelope Contyre all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Contyre Transporter 1496 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Contyre?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Contyre se ia in considerare de la 517 MDL si atinge 517 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul cauciucului all-season Contyre?

Valorile de baza a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
dinamism .
Aceste anvelope sunt utilizate pentru variate conditii sezoniere comparativ cu cauciucurile de vara .
Comoditate.
Datorita proprietatilor si compozitiei acestora pneurile 4 anotimpuri ofera grad de zgomot scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt semnificativ mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi cauciucurile pentru toate anotimpurile Contyre?

Pentru a selectati cu succes cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Contyre cu sezonul potrivit/-a care coincid masinii dvs., gasiti functia de selectie pe pagina curenta . in fereastra de selectie gasiti dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) necesare cauciuc si producator . Apoi va fi disponibila indexul deplin de cauciucuri disponibile cu pretul . in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la marci vestiti . Astfel orice alegere facuta va va deservi multi ani.