Anvelope de vara SilverStone

Anvelope de vara SilverStone

Marca de cauciucuri «SilverStone» nu are o istorie atat de lunga ca cei mai importanti producatori de anvelope auto din lume. Compania malaeziana a fost infiintata abia in 1988 si astazi este o filiala a companiei japoneze «Toyo Tires». Pneurile «SilverStone» se afla in prezent pe piata in peste 60 de tari, printre care Australia, Japonia, Franta, Germania, Regatul Unit si America de Sud. Principalul motiv pentru popularitatea marcii este faptul ca «Silverstone» participa activ si sponsorizeaza competitii-auto importante cum ar fi: «Tarmac Rally Series», «Race to the Sky», «Rally of Asia» etc.

Anvelopele marcii malaeziene «SilverStone» sunt foarte populare printre conducatorii auto care prefera conducerea in conditiile vitezelor mari. Pentru aceasta, anvelopele auto de la producatorul din Malaezia sunt perfect potrivite, deoarece asigura o stabilitate maxima si o manevrabilitate excelenta in orice conditii. Toate modelele sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale, sunt ecologice si de inalta calitate. Linia de produse va permite sa cumparati anvelope de vara SilverStone pentru autoturisme, sedanuri si minivane, SUV-uri si furgonete. Nu ezita! Cumpara anvelope de vara Silverstone la un pret avantajos si cu livrare la domiciliu in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de vara SilverStone preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa anvelopele de vara SilverStone?

Costul pneurilor de vara SilverStone se ia in considerare de la MDL si atinge MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice anvelopa pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita in toata Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara SilverStone?

Ca sa selectati cu succes anvelopele de vara perfecte SilverStone cu raza potrivit care corespund modelului de masina a dvs., acordati atentie la optiunile de selectare de pe de mai sus. In fereastra de filtru specificati dimensiunea corecta ( raza, latimea, inaltimea ) pneului si a furnizorului . Astfel va aparea lista integrala de cauciucuri disponibile cu garantie. La noi sunt disponibile numai produse originale de la producatori vestiti . Deci orice alegere va va servi o multime de timp .

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Moldova nu este indicat o data de incepere de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de vara SilverStone?

in caz ca dvs. vreti o alternativa pentru cauciucurile de vara SilverStone, atunci va sfatuim sa acordati atentie urmatorii producatori :
Ovation
Marangoni
Sunfull