Anvelope de vara 265/75 R16C

Internet magazinul de produse auto Autoshina ofera oportunitatea de a achizitiona anvelope pentru vara 265/75 R16C de la 0 mdl.Mai in jos urmeaza dosarul complet de anvelope pentru vara, din care sunteti in stare de a alege anvelope pentru automobil folositoare.
Nokian Rotiiva AT 265/75 R16 120S
Finlanda
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc
BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2 265/75 R16 120Q
SUA
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc

Anvelope de vara 265/75 R16C preturi

Produs preturi

Anvelope pentru masina 265/75 R16C

Selectarea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o intrebare dificila chiar si pentru conducatorii de masina cu experienta. Cu tinta de a facilita cautarea, noi va propunem sa faceti cunostinta cu o selectie colectata de anvelope dupa parametri principali, care se recomanda pentru autovehiculul dvs.. Anvelopele pentru automobil cu dimensiunea 265/75 R16C se raporta la ulterioarele marci de masini:

In magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina dvs. puteti sa examinati pozele, sa aflati costul si ratingul, sa cititi opinia automobilistilor, pentru a selectiona cele mai bune cauciucuri auto. Daca va este complicat sa alegeti - utilizati consultatia de la noi. Operatorii nostri fara indoiala vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa gasiti cele mai exceptionale pneuri pentru"prietenul dvs. de fier".

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 265/75 R16C

Nu corespund cerintelor anvelopele pentru masina de vara 265/75 R16C? Asa ceva poate fi, intocmai pe aceasta baza firmele producatoare si permit o oarecare discerpanta in parametri. Noi va propunem cauciucuri pentru masina cu un diametru diferit.

265/75 R15 , 265/75 R15C , 265/75 R16

Anvelopele de vara nu se recomanda sa fie aplicate in perioada de iarna, deoarece cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi cu semnul plus, la care cauciucul auto se simte confortabil si ramine moale, la temperaturi sub zero cauciucul se intareste si pierde caracteristicile sale.

Nu se potriveste sezonul?

Alegeti anvelope 265/75 R16C pentru iarna

Prin ce maniera de dobindit pneuri pentru automobil in online magazinul autoshina.md?

  • Gasiti in catalogul de anvelope pentru masina cu caracteristicile 265/75 R16C anvelopele care va intereseaza;
  • Verificati disponibilitatea produsului care va intereseaza;
  • Completati informatiile cerute la inregistrarea anvelopelor sau altui produs pentru masina.

Avantajele achizitiei pneurilor in internet-magazinul de anvelope Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a anvelopelor auto in Chisinau si prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele cu asistenta vulcanizarii noastre mobile;
  • Alegere foarte mare de anvelope auto si accesorii pentru masina cu garantie de la firmele producatoare si cu o garantie marita chiar de la online magazin de anvelope autoshina.md;
  • Oferte promotionale regulate la serviciul de depozitare a anvelopelor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la inregistrarea comenzii pentru pneuri pentru masina si preturi potrivite.

Selectia anvelopelor pentru masini — o sarcina suficient de anevoioasa. Daca la dumneavoastra s-au iscat dificultati la selectia pneurilor pentru autovehicul — apelati operatorii nostri. Web magazinul nostru realizeaza furnizarea anvelopelor auto in toate punctele populate din RM. Mai detaliat despre preturi la furnizare in diferite regiuni ale Moldovei, este posibil de cointeresat, apelind operatorii nostri dupa tel: ?? +373 600-660-00.