Anvelope de vara Sava

Anvelope de vara Sava - este unul din produsele pe care le ve-ti gasit in Autoshina linga o gama larga de produse de calitate pentru orice preferinte. Aici puteti cumpara anvelope de vara Sava la un pret accesibil impreuna cu livrarea in Chisinau. Datorita unei constructii a Site-ului unica si accesibila, fiecare sofer poate beneficia de un nivel ridicat de prestare de servicii sau produse. Compania noastra este gata sa va bucure clientii cu anvelope de vara Sava originale de inalta calitate, ceea ce va ajuta la crearea confortului de a conduce automobilul in timpul sezonului cald. Siguranta, viteza, durabilitate — e doar o lista incompleta a avantajelor produselor noastre. Prin achizitionarea unor anvelope de vara sava, faceti o investitie profitabila si economisiti bani.

Anvelope de vara Sava

Ce trebuie sa stiti despre marca Sava?

Compozitia cauciucului, destinata utilizarii in timpul verii, include materiale mai putin rigide decit in cazul altor sezoane Acest lucru ofera o aderenta excelenta si manevrabilitate fiabila si in conditii de vreme umeda. Astfel Anvelopele de vara Sava sunt proiectate pentru a fi utilizate la temperaturi de peste 6 ° C. Acest lucru le face un pic mai putin convenabile pentru o vreme rece, dar destul de potrivite pentru o clima blanda. Manopera de inalta calitate, o durata lunga de viata, un pret accesibil sunt doar citeva aspecte pozitive ce se pot spune in favoarea anvelopelor marcii Sava.

Merita sa cumparati anvelope de vara Sava daca:

 • Aveti deja un set de anvelope de iarna pentru vremea severa.

 • Doriti sa va bucurati de o gestionare sigura.

 • Aveti nevoie de anvelope pentru vreme calda.

 • Apreciati o varianta economa optima

 • Apreciati avantajele specifice anvelopelor de vara sava

 • Preferati aterial de cauciuc durabil

 • Pretul ieftin e esentia

 • Nu doriti scanteiere si zgomote de la cauciucuri

 • Va doriti o buna amortizare

 • Design elegant

 • Preferati posibilitatea de a cumpara anvelope in Chisinau, cu livrare

Pe site-ul Web Autoshina obtineti posibilitatea de a comanda modelul de anvelope care se potriveste cu autovehiculul dumneavoastra. Daca aveti intrebari, contactati managerii nostri. Ei va vor ajuta la alegerea corecta si va vor oferi o consiliere profesionala.

Anvelope de vara Sava preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Sava Perfecta 750 MDL
Sava Intensa 1204 MDL
Sava Trenta 1236 MDL
Sava Intensa UHP 1599 MDL
Sava TRENTA 2 1843 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de vara Sava?

Pretul pneurilor de vara Sava initiaza de la 527 MDL si ajunge pana la 6450 MDL pentru 1 anvelopa. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este disponibila transportare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Sava?

Pentru ca sa alegeti in mod optimcele mai bune cauciucuri de vara Sava cu raza corect care se potrivesc vehiculului dvs., acordati atentie la filtru de pe pagina principala. in filtru specificati dimensiunea necesara (latimea, inaltimea si raza ) cauciucului si a marcii. Apoi va deveni disponibil indexul intrega de pneuri in stoc la un pret mic . La noi sunt de vanzare produse originale de la producatori faimosi mondial . In consecinta orice achizitie facuta va va incanta mult timp .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Moldova nu exista o data de incepere de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sugeram cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Sava?

in cazul in care dvs. cautati o alternativa pentru pneurile de vara Sava, apoi va sfatuim sa luati in considerare acesti furnizori :
Pirelli
Leao
Annaite