Anvelope Sava all season

Anvelope all season Sava

Pneurile All-Season, la fel alte tipuri de pneuri, intra in productia brandului Sava. Procesul de fabricare a cauciucurilor pentru vehicule se efectueaza prin utilizarea celor mai moderne utilaje de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt produse pneuri care corespund cu toate cerintele europene de calitate. Intreprinderea Sava din Slovenia si-a inceput activitatea in industria productiei de cauciucuri in jurul anului 1931 si in zilele noastre, comercializeaza propriile produse in 70 state in Europa de Est si de Vest, America de Sud, Orientul Mijlociu si Asia. Tehnica inedita pentru organizare a procesului de productie, precum si analiza detaliata a specificului pietei au oferit posibilitatea brandului din Slovenia sa devina unul dintre liderii europene in industrie.

Anvelopele All-Season oferite de brandul Sava se caracterizeza prin proprietati fiabile de mobilitate pe fisii de traseu uscat si umed. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile reliefate - sunt cele mai esentiale motive datorita carora anvelopele Sava obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Sortimentul de cauciucuri All-Season ale brandului din Slovenia presupune diferite prototipuri pentru a fi folosite in diverse conditii meteorologice pe autoturisme usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti cumpara cauciucuri Sava All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul de anvelope autoshina.md, la pret convenabil, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Sava all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Sava Adapto 1529 MDL
Sava Orjak O3 2421 MDL
Sava Cargo C3 3399 MDL
Sava Avant 4 4199 MDL
Sava Cargo 4 HL 5995 MDL

❓ Cat costa anvelopele pentru toate anotimpurile Sava?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Sava se ia in considerare de la 527 MDL si atinge 6450 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Sava?

Avantajele esentiale a anvelopelelor pentru toate anotimpurile sunt:
Versatilitate .
Acestea se potrivesc pentru diferite conditii sezoniere in comparatie cu pneurile de iarna.
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri ofera grad de zgomot relativ scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Sava?

Ca sa, Daca doriti sa selectionati cu succes cele mai bune pneuri pentru toate anotimpurile Sava cu raza potrivit/-a care corespund automobilului dvs., utilizati cautarbara de cautare pe aceasta pagina . in fereastra de selectie specificati dimensiunile( inaltimea, latimea, raza) adecvate anvelope si producator . Apoi va deveni disponibil lista deplin de cauciucuri disponibile la un pret mic . la noi sunt disponibile doar produse originale de la marci mondiali . Astfel orice achizitie facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .