Anvelope de vara Kormoran

Anvelope de vara Kormoran

Anvelopele auto de marca «Kormoran» sunt produse de compania poloneza «Kormoran Polska Sp. Z.O.O.», detinuta de faimosul brand francez Michelin. Istoria companiei dateaza din 1994. O gama larga de modele pentru diverse conditii de exploatare este produsa in fabrici din Polonia, Romania si Ungaria. Produsele Kormoran sunt anvelope de calitate intai pentru camioane, remorci si autobuze. Compania este specializata in dezvoltarea si producerea anvelopelor speciale: cauciuc pentru puntea fata, pentru puntea din spate, pentru axa motoarelor si pentru toate axele. Cauciucuri de vara Kormoran stabilizeaza vehiculele pe drumuri de calitate slaba, avand o rezistenta inalta la uzura.

Anvelopele de vara de la producatorul polonez Kormoran presupun o gama larga de modele. Caracteristicile excelente de aderenta si manevrabilitate pe suprafete asfaltate umede, stabilitatea in timpul virajelor si zgomotul redus la rulare – sunt avantajele care permit soferilor sa simta confortul si siguranta in timp ce conduc. Structura special conceputa si modelul benzii de rulare asigura scurgerea rapida a apei datorita prezentei canalelor profunde si a santurilor laterale. Dupa productie, anvelopele sunt testate si supuse unei varietati de provocari pentru a garanta un confort maxim soferilor si pasagerilor. In fiecare an, compania desfasoara proiecte de dezvoltare pentru imbunatatirea compozitiei cauciucului si a profilului benzii de rulare, imbunatatind calitatea si durabilitatea pneurilor. Daca preferati acest brand, puteti cumpara anvelope Kormoran in Moldova la preturi excelente si cu livrare in toata tara in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de vara Kormoran preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kormoran Roads D 2575 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Kormoran ?

Pretul cauciucurilor de vara Kormoran se ia in considerare de la 1673 MDL si ajunge pana la 1673 MDL pentru unitate. Cand cumparati orice anvelopa pentru dvs. este disponibila livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Kormoran ?

Ca sa selectati cu succes pneurile de vara perfecte Kormoran cu raza adecvat care sunt necesare modelului de masina a dvs., gasiti functia de selectie de pe de mai sus. in fereastra de selectie specificati dimensiunea adecvata ( raza, inaltimea, latimea ) anvelopei si a marcii. Astfel va deveni disponibil catalogul integrala de anvelope disponibile impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt in stoc produse originale de la producatori faimosi mondial . Astfel orice achizitie facuta va va incanta multi ani.

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In RM nu exista o data exacta de a schimba anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Kormoran ?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru pneurile de vara Kormoran, in asa situatie va sfatuim sa luati in considerare urmatoarele companii :
Gislaved
Pirelli
Maxxis