Anvelope Kormoran all season

Cauciucurile All-Season, ca si alte tipuri de cauciucuri, se include in linia de productie brandului polonez Kormoran. Proiectarea anvelopelor are loc prin utilizarea celor mai performante echipamente de prelucrare industriala. In acest mod, sunt create cauciucuri care respecta toate standardele mondiale de calitate. Manufactura Kormoran din Polonia a aparut pe piata in jurul anului 1994 si la moment, produce anvelope la uzinele Michelin din Polonia, Ungaria si Romania. Pana in prezent, productia principala se concentreaza pe fabricarea anvelopelor pentru autobuze, camioane. Abordarea inedita de planficare a sistemului de productie, precum si analiza detaliata a particularitatilor pietei au oferit posibilitatea companiei din Polonia sa se afirme ca unul din producatorii cheie in industrie.

Cauciucurile pentru toate sezoanele de la brandul Kormoran se deosebesc prin proprietati senzationale de mobilitate pe portiuni de traseu umed si uscat. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile care ies in relief - sunt principalele cauze datorita carora pneurile Kormoran obtin cele mai bune caracteristici de exploatare. Gama de anvelope All-Season ale brandului din Polonia intruneste diferite modele cu destinaatia de a fi folosite in diverse conditii de vreme pe autoturisme usoare, vehicule de transport, cit si pe Crossovere. Puteti comanda pneuri Kormoran All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la pret convenabil, cu livrare direct la domiciliul in toata tara.

Anvelope Kormoran all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kormoran Roads D 2575 MDL
Kormoran D 3860 MDL
Kormoran U 3876 MDL
Kormoran T 3914 MDL
Kormoran Roads 2T 4356 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor pentru toate anotimpurile Kormoran ?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Kormoran incepe de la 1673 MDL si ajunge la 1673 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Kormoran ?

Avantajele de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
fluiditate .
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru mai variate spectre de temperatura in comparatie cu anvelopele de iarna .
Comoditate.
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri ofera grad de zgomot suficient de scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Kormoran ?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti just cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Kormoran cu dimensiunea adecvat/-a care corespund pentru marca masinii dvs., gasiti cautarbara de cautare pe pagina actuala . in fereastra de selectie marcati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) adecvate anvelope si producator . Apoi va fi disponibila indexul complet de cauciucuri disponibile cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile numai anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . Deci orice alegere se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .